- Jeg trodde ikke det var mulig å få en sønn

Etter tre døtre jubler TV-stjernen over mannlig selskap i «det østrogenfylte hjemmet».

MIDDAG FOR SEKS: Kjendiskokken Jamie Oliver gleder seg over at han har fått ett barn til rundt middagsbordet hjemme. Foto: All Over Press
MIDDAG FOR SEKS: Kjendiskokken Jamie Oliver gleder seg over at han har fått ett barn til rundt middagsbordet hjemme. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  TV-kjendisen Jamie Oliver (35) - best kjent for sine matprogrammer «The Naked Chef» - nølte ikke med å dele sin glede med fansen, da han onsdag ble far til sin første sønn Buddy Bear Maurice.

- Det ble en gutt folkens! Jeg er sjokkert, vi er alle så glade. Mor var fantastisk under fødselen. Alle fire barna har det bra. For en flott dag! Nå må jeg late som om jeg vet noe om fotball. Alle tips om gutter mottas med takk, skrev Oliver på sin Twitter-side.

Til Daily Mail avslører Jamie - som fra før har døtrene Poppy Honey (8), Daisy Boo (7) og Petal Blossom (18 mnd.) med kona Jools, at han hadde gitt opp håpet om å få en sønn.

- Jeg trodde ikke jeg hadde det i meg. Jeg trodde ikke et øyeblikk at det skulle bli en gutt. Det viktigste var at det var et sunt og friskt barn.

Før vesle Buddy kom til verden, har imidlertid han og kona imidlertid vurdert å adoptere en gutt inn i familien.

Jamie Oliver er forberedt på endringer i det han beskriver som sitt «østrogenfylte hjem».

- Vi er ikke forberedt på å ta i mot en gutt i det hele tatt. Det er ikke noe blåfarge i huset vårt i det hele tatt, sier han til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Pophelten blir pappa