- Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig

Livet som mamma kom brått på Shakira.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   For litt over tre måneder siden ble Shakira (36) og kjæresten Gerard Pique (26) foreldre til sitt første barn, sønnen Milan. Nå innrømmer popstjernen at livet har forandret seg dramatisk etter at hun ble mor.

- Jeg trodde ikke at babyer trengte så mange bleier! Ingen fortalte meg at de trengte å bli skiftet på så ofte! Han er en flott baby, men ingen fortalte meg at det ville bli så vanskelig.

- Det tapper deg virkelig for energi, men jeg elsker det. Jeg liker virkelig hver eneste lille del av det. Det er bare ikke så idyllisk som alle sier at det er, men heller ikke så forferdelig som alle skal ha det til å være, sa «The Voice»-dommeren på pressetreffet til NBC.


Bekymrer seg for babyvekten
Shakira, som har hatt hitlåter som «Hips don't lie» og «Beautiful Liar», bekymrer seg derimot for om hun noen gang kommer til miste babyvekten og føle seg normal igjen.

- Våre mødre og bestemødre var ikke under det samme presset som dagens kvinner etter de har født et barn. Faren min sier at det ikke finnes noe bedre enn å ha litt ekstra kjøtt på beinet. Han liker at moren min er litt lubben. Hun hadde aldri noe press på seg for å komme tilbake til sin vanlige vekt, og hun gjorde det heller aldri, forteller den colombianske sangeren.

- Måtte komme raskt tilbake
- Men det er annerledes, jeg har en karriere, og det er det eneste som har stresset meg. Jeg visste at jeg måtte komme tilbake for å være dommer på «The Voice» to måneder etter at jeg fødte Milan. Jeg hadde ikke fire måneder med mammapermisjon som alle andre har. Jeg mener ikke å klage, men det har vært en prosess som har forandret livet mitt totalt.

Den nybakte moren forteller at hun bruker treningsmetoden Zumba for å gå ned de siste kiloene.

- Jeg har fremdeles noen kilo igjen, men Zumba har vært fantastisk for meg gjennom hele svangerskapet. Jeg trente nesten helt frem til fødselen.

Med sin hektiske timeplan er Shakira takknemmelig for all hjelp hun får av kjæresten Pique.

- Takk gud for at faren er involvert. Han har vært utrolig. Babyen er like mye sammen med faren som han er med meg. Han er den type far som er delaktig i det meste. Han bytter bleier, bader han, nyter å leke med han, mate han og alt det der. Så det er til stor hjelp for meg. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville vært å gjøre alt alene. Så det er en stor hjelp for meg.

LES OGSÅ:   Støttet pappa fra tribunen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer