- Jeg trodde ikke det skulle være så tungt

Den svenske «Idol»-deltakeren måtte tåle massiv slakt i fredagens semifinale...

BLE SLAKTET: Svenske Johan Eriksson sang Bon Jovi-slageren «It's My Life» under fredagens semifinale - et dristig valg som kanskje sørget for at samtlige dommere slaktet opptredenen hans. Foto: Thomas Horni / Seher.no
BLE SLAKTET: Svenske Johan Eriksson sang Bon Jovi-slageren «It's My Life» under fredagens semifinale - et dristig valg som kanskje sørget for at samtlige dommere slaktet opptredenen hans. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: I fredagens siste semifinale i høstens sesong av «Idol» på TV2, synger åtte gutter så godt de kan for å sjarmere til seg TV-seernes SMS-stemmer og godord fra dommerpanelet.

Blant de håpefulle deltakerne er svenske Johan Eriksson (28) som bor i Oslo, som hadde valgt seg Bon Jovi-slageren «It's My Life».

28-åringen har tidligere ment at dommer Gunnar «Greve» Pettersen (29) har vært «sint» på ham, men under fredagens tilbakemelding var det ingen av dommerne som lot seg sjarmere av den svenske fotografens prestasjon. Samtlige gav ham krass kritikk og «Greven» slaktet ham totalt.

Overfor Seher.no innrømmer Eriksson at dommerslakten gikk inn på ham.

- Det er en utfordring å skulle ta imot tilbakemeldingene. Men det er tungt. Jeg trodde ikke det skulle være så hardt.

Den rocka 28-åringen medgir at han var nervøs under sangen fredag kveld.

- Det gikk ikke helt bra, for pulsen var litt for høy. Man hører publikum og mister fokus littegrann. Jeg synes det gikk helt ok. Man får veldig høy puls og man mister konsentrasjonen, forklarer han til Seher.no.

- Du har vært en av oddsfavorittene, har du tenkt noe på dette selv?

- En kamerat sa det til meg. Kanskje denne tilbakemeldingen viser at jeg har valgt feil låt. Men jeg håper publikum ser mitt potensiale og at jeg kan bli bedre, sier han til Seher.no.

Forhåpentligvis vil ikke Tv-seerne legge altfor stor vekt på dommernes tilbakemeldinger når de skal stemme videre to av fredagens deltakere. For svensken måtte altså tåle mye pepper fra panelet...

- Eehhh, du er kanskje den kjekkeste her i kveld, men dessverre er dette langt ifra det beste altså. Hvorfor valgte du den sangen? undret Marion Ravn oppgitt.

De to kvinnelige dommerne har tidligere vært begeistret for svensken, men heller ikke Bertine Zeltlitz lot seg overbevise under fredagens semifinale.

- Det er så kjedelig å si akkurat dette Johan, men det var feil låt, måtte Zetlitz medgi.

Og «Greve» avvek ikke fra sine velkjente, kvasse tilbakemeldinger. Han regelrett slaktet Eriksson.

- I motsetning til damene her har jeg vært skeptisk til deg fra første stund. Og den skepsisen bekrefter du i kveld, du er sjumilssteg fra originalen. Dette er desidert det dårligste i kveld, understreket den lite nådige dommeren.
 
Hans-Erik Dyvik Husby sluttet seg også motvillig til kritikken.

- Du er en rocka fyr, en kul fyr, og jeg skulle ønske jeg ikke var enig med de andre, men det er jeg altså, sa Hank.

- Jeg håper de som ser på liker det bedre da. Jeg likte låten og ville rocke løs, så da ble det sånn, forklarte 28-åringen til programleder Guri Solberg etter slakten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg likte ikke Bieber-sammenligningen  
Se Johans reaksjoner her![obj:media:10234]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer