- Jeg trodde ikke det gikk an å bli så syk

Sturla Berg-Johansen ble slått ut og tvunget til å flytte fra byen.

BLE ALVORLIG SYK: Sturla Berg- Johansen ble i sommer tvunget til å flytte fra hjembyen Tønsberg i åtte uker, etter at han ble slått ut av kyssesyke og utmattelsessyndrom. Foto: SCANPIX
BLE ALVORLIG SYK: Sturla Berg- Johansen ble i sommer tvunget til å flytte fra hjembyen Tønsberg i åtte uker, etter at han ble slått ut av kyssesyke og utmattelsessyndrom. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Sturla Berg-Johansen er en av Norgems mest profilerte komikere og TV-programledere, men etter at han i sommer ble rammet av kyssesyken, har 44-åringen blitt tvunget til å holde seg helt i ro.

44-åringen ble ifølge VG også rammet av et utmattelsessyndrom, som han beskriver som "lillesøsteren til ME".

Berg-Johansens tilstand ble så dårlig at han flyttet fra Tønsberg og bodde i en campingvogn ute i naturen i åtte uker.

- Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv. Jeg var helt utslått - og orket ikke møte folk. Derfor bestemte jeg meg for å kjøre rundt i Norge - helt alene.

- Møtte jeg andre på vidda, så hilste jeg høflig, før jeg gikk videre, sier han til VG.

Sturla - som søndag hadde lagt ut en middagsdate med seg selv på auksjon til inntekt for årets TV-aksjon - sier han aldri har opplevet noe verre enn sommerens sykdom.

- Jeg trodde ikke det gikk an å bli så¨syk, og det var mye verre enn de verste fyllesyk-rundene jeg har vært igjennom, sier han til VG.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det finnes nesten ikke bilder av meg som barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer