- Jeg trodde ikke det gikk an å bli så syk

Sturla Berg-Johansen ble slått ut og tvunget til å flytte fra byen.

BLE ALVORLIG SYK: Sturla Berg- Johansen ble i sommer tvunget til å flytte fra hjembyen Tønsberg i åtte uker, etter at han ble slått ut av kyssesyke og utmattelsessyndrom. Foto: SCANPIX
BLE ALVORLIG SYK: Sturla Berg- Johansen ble i sommer tvunget til å flytte fra hjembyen Tønsberg i åtte uker, etter at han ble slått ut av kyssesyke og utmattelsessyndrom. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Sturla Berg-Johansen er en av Norgems mest profilerte komikere og TV-programledere, men etter at han i sommer ble rammet av kyssesyken, har 44-åringen blitt tvunget til å holde seg helt i ro.

44-åringen ble ifølge VG også rammet av et utmattelsessyndrom, som han beskriver som "lillesøsteren til ME".

Berg-Johansens tilstand ble så dårlig at han flyttet fra Tønsberg og bodde i en campingvogn ute i naturen i åtte uker.

- Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv. Jeg var helt utslått - og orket ikke møte folk. Derfor bestemte jeg meg for å kjøre rundt i Norge - helt alene.

- Møtte jeg andre på vidda, så hilste jeg høflig, før jeg gikk videre, sier han til VG.

Sturla - som søndag hadde lagt ut en middagsdate med seg selv på auksjon til inntekt for årets TV-aksjon - sier han aldri har opplevet noe verre enn sommerens sykdom.

- Jeg trodde ikke det gikk an å bli så¨syk, og det var mye verre enn de verste fyllesyk-rundene jeg har vært igjennom, sier han til VG.



Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det finnes nesten ikke bilder av meg som barn