VG-LISTA: Fredag underholdt Sondre Justad ivrige konsertdeltakere fra scenen på Rådhusplassen i Oslo. Foto: Andreas Fadum
VG-LISTA: Fredag underholdt Sondre Justad ivrige konsertdeltakere fra scenen på Rådhusplassen i Oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Sondre Justad:

- Jeg trodde ikke det fantes så mye kjærlighet i det norske folk

Artisten avslører hva slags tilbakemeldinger han har fått etter at han stod frem som bifil for tre måneder siden.

Publisert

I vår kom artist og låtskriver Sondre Justad (27) ut av skapet på TV.

Det var da han gjestet «Lindmo» i mars at den talentfulle nordlendingen kom med sin personlige bekjennelse, og fortalte at han hadde funnet ut at han liker både menn og kvinner.

- Jeg har kjent på at jeg rommer mer, at kjærligheten er større. Jeg kjenner på at... Jeg tror ikke det trenger å være damer eller menn for min del. Jeg kan hende det går bra med begge deler. At det bor noe mer der, fortalte han åpent.

Fredag kveld stod Justad på scenen under VG-lista på Rådhusplassen og før han han opptrådte slo han av en prat med Se og Hør.

- Du hadde et veldig viktig intervju tidligere i år. Hvilke reaksjoner har du fått i etterkant?

- Jeg har fått sykt mye kjærlighet. Trodde ikke det fantes så mye kjærlighet i det norske folk, så det har vært veldig positivt. Jeg har hørt fra mange som kjenner på det samme. Folk som har lyst til å være ærlige, men som ikke er klare enda, delte Justad.

Saken fortsetter under bildet.

STOD PÅ SCENEN: - Jeg skal gjøre noe nytt som aldri har blitt gjort på VG-lista tidligere, avslørte Sondre på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum.
STOD PÅ SCENEN: - Jeg skal gjøre noe nytt som aldri har blitt gjort på VG-lista tidligere, avslørte Sondre på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

Pushet sine egne grenser

Videre fortalte 27-åringen at han ikke angret på at han stod frem på TV foran hele Norge med legningen sin.

- Jeg har jo hatt lyst til at det skal være mer åpenhet rundt rundt følelser generelt sett. Ikke bare når det kommer til kjærlighet og seksualitet. Og da tenkte jeg at jeg bare måtte prøve å pushe mine egne grenser selv om det er skummelt og ubehagelig å være ærlig når det kommer til hva jeg tenker i livet mitt og hva jeg kjenner på - enten det er i låter eller intervjuer.

Justad la heller ikke skjul på at han gledet seg veldig til å innta scenen på Rådhusplassen.

- Det er sykt gøy hver gang å få spille med bandet mitt. Det er så mye folk her, en stor produksjon og stor scene. Jeg skal fremføre nye låter, og så har jeg et par overraskelser på lur, avslørte han hemmelighetsfull.

Gratiskonserten har blitt en årlig tradisjon som markerer starten på sommerferien for mange, og som tidligere år er det store artistnavn som opptrer foran de mange tusen som har møtt opp.

Tidligere har plassen blitt fylt med opp til 100 000 hylende fans, og det var en rekke kjente fjes å se på den røde løperen. Se bilder av kjendisene her!

LES OGSÅ: - Jeg er ikke edru lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer