- Jeg trodde hun var død

Kristin Chenoweth ble skadet under dramatisk TV-innspilling.

TIL SYKEHUS: Onsdag ble Kristin Chenoweth behandlet på sykehus etter at hun fikk lysutstyr i hodet under en TV-innspilling.  Foto: All Over Press
TIL SYKEHUS: Onsdag ble Kristin Chenoweth behandlet på sykehus etter at hun fikk lysutstyr i hodet under en TV-innspilling. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble skuespilleren Kristin Chenoweth (43) kjørt til sykehuset i Los Angeles etter en ulykke under innspillingen av serien «The Good Wife».

Ifølge kilder nettstedet TMZ har snakket med var det kraftig vind som gjorde at store deler av lysutstyret falt på Chenoweth som deretter skal ha falt i bakken og slått hodet i asfalten.

Det samme nettstedet publiserte også dramatiske bilder av stjernen liggende på en båre med støttekrage rundt nakken på vei inn i ambulansen.

- Hun ble truffet midt i hodet. Jeg trodde først hun var død, sier et vitne til TMZ.


Chenoweth tilstand er ennå ikke kjent, men 43-åringen er kjent som en ulykkesfugl etter å ha opplevd flere små ulykker. I 2003 skadet hun nakken under en teaterforestilling. Tre år senere falt hun av scenen under et Broadwayshow, og i fjor skadet hun nakken under innspillingen av «Glee», da hun falt ned en trapp.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg bruker Botox mot migrene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer