DØDEN NÆR: - Først besvimte hun, deretter stoppet hun å puste. Jeg var sikker på at jeg skulle se på at hun døde rett foran øynene mine, forteller Blake Fielder-Civil. Foto: All Over Press
DØDEN NÆR: - Først besvimte hun, deretter stoppet hun å puste. Jeg var sikker på at jeg skulle se på at hun døde rett foran øynene mine, forteller Blake Fielder-Civil. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg trodde hun skulle dø i armene mine

Eks-kjæresten ble livredd da Amy plutselig sluttet å puste.

SEHER.NO: Amy Winehouse' (25) eks-mann Blake Fielder-Civil (27) snakker nå åpenhjertig ut om én av de verste dagene i hans liv - den dagen Amy tok en overdose. Og ifølge Fielder-Civil var rockestjernen svært nære døden etter et tredagers heroininferno.

Det var i august 2007 at "Back to Black"-sangerinnen i all hast ble sendt til sykehus for å få magen pumpet etter å ha fått i seg en "cocktail" av dødelige og ulovlige stoffer.

Fielder-Civil, som tidligere denne måneden fullførte skilsmissen til sin eks, var sammen med Amy da hun tok overdosen - og innrømmer at de hadde tatt heroin og crack da hun plutselig stoppet å puste.

27-åringen legger ikke skjul på at han var livredd for at kjæresten skulle dø. Men til slutt klarte han å redde livet hennes ved å gi henne frie luftveier, samt blåse luft inn i lungene hennes.

- Vi satt på senga og snakket. Plutselig ble hun helt blank i øynene, og skled ned på gulvet før jeg fikk stoppet henne. Jeg fikk panikk, og visste ikke hvordan jeg skulle hjelpe. Jeg snudde henne over på siden og fikk tungen ut av munnen hennes slik at hun ikke skulle bite i den. Hun hadde et fryktelig uttrykk i ansiktet, sier han til Daily Star.

Fielder-Civil var et øyeblikk sikker på at Amy Winehouse skulle dø av overdosen hun hadde tatt.

- Jeg trodde hun skulle dø i armene mine. Først besvimte hun, deretter stoppet hun å puste. Jeg var sikker på at jeg skulle se på at hun døde rett foran øynene mine. På et eller annet vis klarte jeg å åpne munnen hennes, og blåse luft ned i halsen hennes. Hun begynte å hoste, og brystet hevet seg. Jeg hadde fortsatt panikk, men var svært lettet over at hun var i live, forteller han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Påkjørt da han rømte fra fansen