- Jeg trodde hun hadde fått kalde føtter

Ravi lover flere hårete stunt fra «Idol»-programlederne.

OVERRASKET: Guri Solberg tok «Idol»-makker Ivar «Ravi» Johansen på senga da hun dukket opp med en hårfarge som matchet hans skjegg under sending fredag. Foto: Stella Pictures
OVERRASKET: Guri Solberg tok «Idol»-makker Ivar «Ravi» Johansen på senga da hun dukket opp med en hårfarge som matchet hans skjegg under sending fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var ikke bare deltagerne i «Idol» som vakte oppmerksomhet, da årets første semifinale gikk av stabelen i Oslo fredag.

Programleder Guri Solberg overrasket nemlig både seerne og programleder Ivar «Ravi» Johansen, da hun dukket opp på scenen med en rød hårfarge som matchet kollegaens skjegg.

Etter sending avslørte Ravi overfor Seher.no at de to hadde snakket om å gjøre et slikt stunt for flere måneder siden, men at han tvilte på om Guri ville ta utfordringen.

- Jeg trodde hun hadde fått kalde føtter, men siden vi bruker samme frisør visste jeg at noe sannsynligvis kom til å skje. Men at det var akkurat dette, visste jeg ikke før i kveld.

Ravi utelukker ikke nye hårete stunt fra programlederduoen i direktesendingene utover høsten.

- Det kommer nok mer, men egentlig vil jeg at alle skal bli rødhårete. Det skal bli mange flere av oss, sier han med et smil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke sjalu på andre jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer