Joe Jonas og Sophie Turner

- Jeg trodde han var en drittsekk

Skuespilleren åpner opp om sitt første møte med ektemannen.

DRITTSEKK: Sophie Turner var overbevist om at ektemannen var en drittsekk før de møttes. Nå avslører hun historien om det første møtet med Joe Jonas. Foto: NTB Scanpix
DRITTSEKK: Sophie Turner var overbevist om at ektemannen var en drittsekk før de møttes. Nå avslører hun historien om det første møtet med Joe Jonas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai i fjor ga Jonas Brothers-vokalisten Joe Jonas (30) og «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (24) hverandre sine ja i et Elvis-inspirert kapell i Las Vegas.

Rundt to måneder senere valgte de imidlertid å ha en større feiring, og giftet seg igjen i et storslått eventyrbryllup i Frankrike.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Tidligere i år ble det også kjent at duoen venter sitt første barn sammen, uten at paret selv har bekreftet den gledelige nyheten. Angivelig skal den lille ankomme i sommer, ifølge blant andre Daily Mail.

Nå avslører skuespilleren i et nytt intervju med Elle hvordan paret først møttes, og hva hun tenkte da hun ble kontaktet av den verdenskjente artisten - noe som skjedde på en svært moderne måte.

- Trodde han var drittsekk

Jonas, som for de fleste er kjent som ungpike-idol i gruppa Jonas Brothers sammen med brødrene Nick (27) og Kevin (32), sendte nemlig en melding til skuespilleren via Instagram, mens han selv var på turné i London.

Det var imidlertid 30-åringens agent som først så potensialet for en romanse mellom de to. Ifølge Turner var det nemlig under et møte der agenten var til stede, at han fortalte hvor like de var og at de ville gå godt overens.

Agenten viste seg å ha rett. Kort tid etterpå sendte 30-åringen en direktemelding til «Game of Thrones»-skuespilleren via Instagram, der han spurte om de kunne møtes da han kom til London.

Skuespilleren ble deretter oppfordret til å møte ham av noen venner. Forventningene til hva som kom til å skje var lave.

View this post on Instagram

Happiness begins with you, bub 🌹

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

- Jeg forventet at han ville dukke opp med masse sikkerhetsvakter og alt. Jeg tenkte han kom til å være en skikkelig drittsekk, sier hun til Elle.

Møttes på bar

24-åringen tok derfor med seg alle guttevennene sine, fordi hun var redd for at hun ville bli lurt. Deretter møttes de på en lokal og nedslitt bar.

- Han hadde ikke med seg noen vakter. Han hadde med seg en venn, og de drakk like mye som resten av oss. Jeg husker at vi to bare hang sammen i noen få minutter på dansegulvet, før vi fant et hjørne innerst i baren hvor vi bare snakket, forteller hun, og fortsetter:

- Vi snakket i flere timer, og jeg kjedet meg ikke. Det var ikke framtvunget. Det var ikke småprat, det var bare enkelt. Etter det var vi uatskillelige, og jeg dro på turné med han.

På turtelduenes ettårsdag fridde Jonas, og 15. oktober i 2017 kunngjorde de forlovelsen for følgerne sine på Instagram.

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Kort tid etter forlovelsen fortalte skuespilleren til Marie Claire at hun hadde funnet sin sjelevenn:

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Funnet drømmemannen

Også i intervjuet med Elle forteller 24-åringen at hun føler seg heldig som har funnet drømmemannen, og hun beskriver ham som kjekk, talentfull, morsom og karismatisk.

For de aller fleste er Sophie Turner best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones».

Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppa Jonas Brothers - som i tillegg til Joe består av brødrene hans.

Bandet ble oppløst i 2013, og trioen har senere satset på solokarrierer - før de gjorde comeback i fjor.

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-spøk fikk nettet til å koke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer