Joe Jonas og Sophie Turner

- Jeg trodde han var en drittsekk

Skuespilleren åpner opp om sitt første møte med ektemannen.

DRITTSEKK: Sophie Turner var overbevist om at ektemannen var en drittsekk før de møttes. Nå avslører hun historien om det første møtet med Joe Jonas. Foto: NTB Scanpix
DRITTSEKK: Sophie Turner var overbevist om at ektemannen var en drittsekk før de møttes. Nå avslører hun historien om det første møtet med Joe Jonas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai i fjor ga Jonas Brothers-vokalisten Joe Jonas (30) og «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (24) hverandre sine ja i et Elvis-inspirert kapell i Las Vegas.

Rundt to måneder senere valgte de imidlertid å ha en større feiring, og giftet seg igjen i et storslått eventyrbryllup i Frankrike.

Tidligere i år ble det også kjent at duoen venter sitt første barn sammen, uten at paret selv har bekreftet den gledelige nyheten. Angivelig skal den lille ankomme i sommer, ifølge blant andre Daily Mail.

Nå avslører skuespilleren i et nytt intervju med Elle hvordan paret først møttes, og hva hun tenkte da hun ble kontaktet av den verdenskjente artisten - noe som skjedde på en svært moderne måte.

- Trodde han var drittsekk

Jonas, som for de fleste er kjent som ungpike-idol i gruppa Jonas Brothers sammen med brødrene Nick (27) og Kevin (32), sendte nemlig en melding til skuespilleren via Instagram, mens han selv var på turné i London.

Det var imidlertid 30-åringens agent som først så potensialet for en romanse mellom de to. Ifølge Turner var det nemlig under et møte der agenten var til stede, at han fortalte hvor like de var og at de ville gå godt overens.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer