GÅR HVER SIN VEI: Ekaterina Ivanova gikk i desember fra Ronnie Wood etter at hun hevder forholdet holdt på å gjøre slutt på livet hennes. Foto: Stella Pictures
GÅR HVER SIN VEI: Ekaterina Ivanova gikk i desember fra Ronnie Wood etter at hun hevder forholdet holdt på å gjøre slutt på livet hennes. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg trodde han skulle drepe meg

Rolling Stones-Ronnies fyllekrangler drev elskerinnen til selvmordsforsøk.

SEHER.NO: Rolling Stones-medlemmet Ronnie Wood (62) skapte i juli skandale, da han ble dumpet av sin kone gjennom 24 år, Jo, på grunn av en utroskap-skandale med den russiske 20-åringen Ekaterina Ivanova.

I desember tok imidlertid også den 18 måneder lange romansen slutt, og nå avslører Ekaterina at forholdet til Ronnie til slutt ble så slitsomt at det gikk på livet løs.

Under en fyllekrangel skal Wood ha tatt kvelertak på henne mens han skrek skjellsord mot henne.

- Jeg trodde han skulle drepe meg. Han oppførte seg som om han var besatt av noe ondt, sier hun ifølge avisen Daily Express.

Ekaterina hevder kranglene etter hvert ble så slitsomme at hun prøvde å ta sitt eget liv for å komme unna dem.

Ifølge Daily Express skal hun to ganger ha forsøkt å henge seg i et av stjernegitaristens slips, og en gang måtte hun bli sydd etter å ha prøvd å kutte seg i håndleddene med barberblad.

Ronnie Wood har foreløpig ikke kommentert eks-kjærestens beskyldninger, men måtte i desember svare for anklager om overgrep hos politiet.

Ivanova gikk etter bruddet i desember ut og erklærte sin beundring for Ronnies fraskilte eks-kone.

- Jeg har så mye respekt for Jo nå, for han er virkelig en håndfull. Jeg kan ikke forstå hvordan hun greide det. Jeg greide det ikke. Men det ser ut som at hun har det mye bedre uten han, mye gladere. Men hvem kan han leve med, hvis ikke hun eller jeg greier det, sier hun til Hello!

LES OGSÅ: Feirer nyttår med sine unge kjærester