Jeff Lowe:

- Jeg trodde han døde i armene mine

«Tiger King»-profil hastet til sykehus.

TIL SYKEHUS: Jeff Lowe ble funnet bevisstløs av kona. Foto: Netflix
TIL SYKEHUS: Jeff Lowe ble funnet bevisstløs av kona. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

Jeff Lowe (53) er blant personene tv-seerne fikk bli kjent med i Netflix-suksessen «Tiger King». Han kom inn i serien som den litt tvilsomme partygutten, som seinere tok over dyrehagen til Joe Exotic.

Fredag kveld melder TMZ at Lowe ble fraktet til sykehus tidligere denne måneden, noe kona Lauren bekrefter overfor tabloidavisen. Tv-profilen skal ha fått hjerneslag og ble funnet bevisstløs på et kasino i Oklahoma.

- Jeg trodde han døde i armene mine, sier kona, som legger til at han raskt ble fraktet til sykehus via luftambulanse.

Lauren hevder videre at noen skal ha forsøkt å dope ned ektemannen, men at legene foreløpig ikke skal ha funnet årsaken til hjerneslaget.

Flere tester skal heller ikke ha gitt utslag på at noe uvanlig ble funnet i blodet til Lowe. Etter tre dager på sykehus skal tv-profilen nå være hjemme igjen, men skal ifølge kona slite med koordinasjon og taleevnen.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

- Vi er forberedt

Jeff Lowe kom inn i «Tiger King» tilsynelatende som en reddende engel, som skulle få GW Zoo og Joe Exotic ut av pengeproblemene. Det viste seg derimot at han ikke hadde rent mel i posen (han heller), og han ender opp med å være én av dem som sørger for å få Exotic bak murene.

I august i fjor kunne Lowe også avsløre at tigerparken stenges - for godt. Han kunngjorde avgjørelsen i et Facebook-innlegg, og ga presset fra dyrevernsorganisasjon Peta skylda for at de valgte å stenge.

«"Tiger King"-fenomenet har definitivt endret livene våre på mange måter. Det har gitt oss mer oppmerksomhet enn noe mennesket fortjener, på godt og vondt», skrev han i innlegget.

STORM: I Netflix sin dokuserie «Tiger King» får vi så vidt se et glimt av en barnepike, som nå har tatt verden med storm. Vis mer

«Det har, og vil sannsynligvis fortsette å gjøre oss til et mål for enhver dyreverner i verden, men vi er forberedt», fortsatte han.

53-åringen skrev videre at han frivillig hadde levert inn lisensen som har gitt ham tillatelse til å kjøpe og selge de store kattedyrene, inn til United States Department of Agriculture (USDA), fordi parken stenger.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt «hemmelig» Tiger King-episode

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer