OVERRASKET: Andrea Huseby trodde hun hadde fått med de andre deltakerne på å stemme ut George Stephen Vaz, men måtte selv forlate "Robinsonekspedisjonen" søndag. Foto: Seher.no, Odd Steinar Tøllefse
OVERRASKET: Andrea Huseby trodde hun hadde fått med de andre deltakerne på å stemme ut George Stephen Vaz, men måtte selv forlate "Robinsonekspedisjonen" søndag. Foto: Seher.no, Odd Steinar TøllefseVis mer

- Jeg trodde George skulle ut

Men utstemte Robinson-Andrea angrer ingenting.

SEHER.NO: Etter en dramatisk omstemming i øyrådet, ble det søndag Andrea Huseby (23) som måtte forlate "Robinsonekspedisjonen" på TV3.

Andrea legger ikke skjul på at hun ble overrasket over avgjørelsen, siden hun trodde hun hadde de andre deltagerne med på en plan om at George Stephen Vaz (54) skulle bli stemt ut.

- Jeg hadde snakket sammen med alle utenom George, men da det ble omstemming, så de sitt snitt til å sende meg ut, siden de mente jeg var en sterk konkurrent. Men jeg angrer ingenting, det er hyggelig å bli sendt hjem av en slik grunn og ikke at folk misliker meg, sier hun til seher.no.

- Ble redd henneAndrea - som tidligere har vunnet tre immuniteter - tapte søndagens Robinsonkamp knepent for Britt Carin Jonassen (24).

- Andrea er veldig sterk, til og med guttene på laget begynte å frykte henne, når hun vant konkurranse etter konkurranse. Så da jeg vant Robinsonkampen bestemte jeg meg for å prøve å få henne ut for å sikre meg selv, sier Jonassen til seher.no.

Et av Husebys mål for ekspedisjonen var å bevise for seg selv at hun kunne klare påkjenningen, etter at hun for fem år siden våknet lam fra livet og ned. Og den blide 24-åringen er storfornøyd med egen innsats.

- Selv om det var hardt å gå i elleve dager uten mat, så har alt vært en positiv opplevelse. Jeg er utrolig stolt av meg selv. Etter at serien begynte på TV, har jeg fått mange lykkeønskinger og det varmer veldig, sier hun til seher.no.

Blir gjerne med igjenHuseby syntes en av de største utfordringene på øya var å gå uten daglig kontakt med familien, men ville ikke nølt med å bli med på et program som "Robinsonekspedisjonen" igjen, hvis hun fikk sjansen.

- Jeg opplevde så mye og fikk så mange gode kontakter etter oppholdet på øya. Selv om det ikke er så lenge igjen til finalen, er det mange hindre igjen som må overvinnes, så jeg er fornøyd med en 5. plass, smiler hun.

Av de gjenværende deltakerne, holder hun Christopher Soltvedt som sin personlige Robinson-favoritt, på grunn av måten han taklet 30 timer i isolat i søndagens episode.

- Jeg tar av meg hatten for det han gjorde. Jeg takket nei til utfordringen fordi jeg ikke visste hva det var og fikk ikke konkurransefølelsen jeg må ha. Men Christopher var kjempeflink.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg prøvde å svelge dem hele

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.