- Jeg trodde flyet skulle falle ned

Tone Damli Aaberge mener hun aldri har opplevd verre.

IKKE OPPLEVD VERRE: Artisten skriver på sin egen blogg at hun ikke har opplevd verre. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE OPPLEVD VERRE: Artisten skriver på sin egen blogg at hun ikke har opplevd verre. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Tone Damli Aaberge (23) bor sammen med skuespillerkjæresten Aksel Hennie (36) på Frogner i Oslo, men reiser så ofte hun kan hjem til foreldrene Hilde (54) og Jon (57) i Sogndal skriver Se og Hør weekend. Sist gang var flyturen forferdelig.

- Jeg er hjemme i Sogndal, og det bare så vidt, om det er opp til meg å vurdere. Jeg trodde Widerøe skulle falle ned på vei hit. Verre tåke og turbulens har jeg aldri opplevd, og jeg har flydd en del med det som er å fly med, skriver stjernen på sin egen blogg. 

I november kombinerte hun og Aksel jobb og ferie, og dro til Los Angeles. Der spilte Tone inn en musikkvideo, mens Aksel prøvespilte mot Bruce Willis (56) for storsatsningen «Die Hard 5».

- Jeg blir så inspirert, så giret og glad av å være i Los Angeles, byen er fylt av energi og håpefulle folk. Musikkvideoinnspillingen var veldig kjekk. Har jo ikke sett noe av den ennå, så det gjenstår å se om resultatet blir bra, men det tror jeg. Jeg ga i alle fall alt, blogger Tone.

Les hele saken i Se og Hør weekend som er i salg nå.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Tror ikke dødsfallet vil påvirke Tones karriere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer