SPISTE SAMMEN: Anette Bøe, Einar Gelius, Eli Hagen og Stig Kjos er denne ukas "deltagere" i "4-stjerners middag halv åtte" p+å TVNorge. Foto: TVNorge
SPISTE SAMMEN: Anette Bøe, Einar Gelius, Eli Hagen og Stig Kjos er denne ukas "deltagere" i "4-stjerners middag halv åtte" p+å TVNorge. Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg trodde Eli var singel

Eks-Ungkaren og kona til Carl I. Hagen flørtet på TV.

SEHER.NO: Mandag var det premiere på TVNorge-programmet "4-stjerners middag halv åtte", der fire kjendiser hver uke skal konkurrere om å være å lage den beste maten. Den første uka er det "Studio 5"-kjendisen Eli Hagen, tidligere ungkar Stig Kjos, prest Einar Gelius, samt den tidligere langrennsløperen Anette Bøe som skal i aksjon.

Først ut til invitere med seg sine gjester hjem var Eli Hagen. Og 61-åringen fant raskt tonen med eks-ungkar, Stig Kjos.

- Ja, det ble litt flørting mellom meg og Eli, innrømmet Jessheim-kjekkasen i programmet.

Til Seher.no bekrefter Stig - dog noe spøkefullt - at det ble litt "småhett" mellom dem til tider.

- Jeg trodde hun var singel. Og jeg, som en tidligere ungkar, må jo være på'n hele tiden vet du, smiler han.

Flørting eller ei: Det var ikke bare Stig og Eli som hygget seg i mandagens episode. Ifølge Kjos, kom alle fire svært godt overens.

- Jeg visste jo mest om Anette og Eli på forhånd, men visste ikke så mye om Einar Gelius. Og han overrasket meg, han var en "knakande" bra fyr, forteller Stig, som ikke ble skuffet da det i TVNorge-programmet kom fram at Anette Bøe ikke visste hvem han var før de skulle møtes - noe som førte til at hun måtte "google" ham.

- Det er veldig positivt, det! Det er bra at ikke alle følger med på reality, Anette er jo en sporty jente - som nok er mye ute i langrennsløypa, sier han til Seher.no.

Eli Hagen synes også det var morsomt å møte sine nye bekjentskaper - også den tidligere Ungkaren.

- Vi hadde en fin tone oss imellom, men han kunne jo vært sønnen min! Det var nok ingen flørt, nei - men vi hadde det hyggelig, sier hun til Seher.no.

I "4-stjerners middag halv åtte" blir det hver uke kåret en "ukas vinner". På slutten av programserien møtes de fleste av vinnerne i en superfinale.

I tirsdagens episode av programmet er det Stig som skal stå for matlagingen.

"4-stjerners middag halv åtte" ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Redd for å være på TV