BLE TRUET MED VOLDTEKT: En tenåring har blitt arrestert i forbindelse med voldtektstrusler mot Cheryl Cole Foto: All Over Press
BLE TRUET MED VOLDTEKT: En tenåring har blitt arrestert i forbindelse med voldtektstrusler mot Cheryl Cole Foto: All Over PressVis mer

- Jeg trodde det var en syk spøk

En 17-åring er arrester for å ha truet Cheryl Cole med voldtekt.

SEHER.NO: En tenåring ble arrestert tidligere denne uken, i forbindelse med voldtektstrusler mot «X Factor»-dommeren og sangeren Cheryl Cole. 17åringen skal har lagt igjen meldinger på en telefonsvarer, hvor han truet med voldta Cole.

Den støtende meldingen ble lagt igjen hos «X Factor»-dommeren Dermot O`Learys mobiltelefon forrige måned. Politiet avslører at det var en 17 år gammel gutt, fra Tunbridge Wells, Kent i England som hadde lagt igjen beskjeden.

- Gutten har nå blitt løslatt mot kausjon, sier politiet i Kent i en offentlig uttalelse.

O`Leary (36) er skrekklagen over det som har skjedd.

- Dermot trudde først det var en syk spøk. Men etter hvert innså han at det lå alvor bak truslene, sier en kilde til The Sun.

Etter at tenåringen hadde lagt igjen beskjeden på O`Learys telefonsvarer, ble Cheryl gjort oppmerksom på det som hadde skjedd - men hun ble skånet fra å høre den selv.

Sikkerheten rundt «X Factor»-dommerne ble skjerpet i 2008, etter at det ble funnet et sporingsapparat i Simon Cowells bil.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.
 
LES OGSÅ: Gjør narr av Cheryls Norgesbesøk