Gabby Petito og Brian Laundrie:

- Jeg trodde det var barmhjertig

I et notat fra Brian Laundrie setter han ord på drapet på forloveden.

DØDE: Gabby Petito og Brian Laundrie er begge døde. Laundrie har tilstått drapet på Petito i et notat. Foto: Gabby Petito / Instagram
DØDE: Gabby Petito og Brian Laundrie er begge døde. Laundrie har tilstått drapet på Petito i et notat. Foto: Gabby Petito / Instagram Vis mer
Publisert

Forsvinningen og drapet på influenser og youtuber Gabby Petito (22) skapte engasjement verden over i fjor høst.

Petito var på reise på tvers av USA med forloveden Brian Laundrie da hun plutselig forsvant, og noen uker senere ble hun funnet død i Grand Teton National Park i Wyoming.

Petito hadde vært savnet i åtte dager da forloveden returnerte alene til foreldrenes hus i Florida. Kort tid senere var også han sporløst forsvunnet, før han ble funnet død ved Carlton-reservatet i Florida. Da han ble funnet konkluderte etterforskerne med at han hadde tatt sitt eget liv.

Flere personlige eiendeler tilhørende Laundrie ble funnet i nærheten, blant annet en notatblokk. I januar gikk FBI ut med opplysninger om at Laundrie faktisk skal ha innrømmet drapet på forloveden Gabby Petito i notatblokken.

«Var det hun ville»

Nylig har advokaten til Laundries familie offentliggjort notatene. Der skriver Laundrie om hva som gjorde at han drepte forloveden sin. Det skriver en rekke medier, blant annet People, som også deler et bilde fra notatblokken.

«Jeg trodde det var barmhjertig, at det var det hun ville, men nå ser jeg alle feilene jeg har gjort», er blant det Laundrie har skrevet ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer