Kendra Wilkinson og Hank Baskett skilles:

- Jeg trodde det skulle vare evig

Playboy-Kendra bekrefter bruddet.

OVER: I et langt innlegg på Instagram bekrefter tidligere Playboy-profil Kendra Wilkinson at hun og ektemannen går fra hverandre. De giftet seg i 2009, men forholdet fungerer ikke lenger. Foto: NTB scanpix
OVER: I et langt innlegg på Instagram bekrefter tidligere Playboy-profil Kendra Wilkinson at hun og ektemannen går fra hverandre. De giftet seg i 2009, men forholdet fungerer ikke lenger. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Kendra Wilkinson (32) ble et kjent navn gjennom realityserien «The Girls Next Door», hvor hun fra 2004 til 2008 bodde på Playboy Mansion og var en av Hugh Hefners tre kjærester.

Kort tid etter at hun vinket Hugh Hefner og Playboy Mansion farvel, møtte hun den tidligere amerikanske fotballstjernen Hank Baskett (35). Nå vinker hun farvel til ham, og.

Etter at bruddryktene har versert en stund, bekrefter stjernen nå at hun og ektemannen går hver til sitt.

Artikkelen fortsetter under.

- Lei meg

Det gjør hun i et langt og hjerteskjærende innlegg på Instagram - få dager etter at hun på samme sosiale plattform la ut gråtevideoer.

- Dette er den siste dagen jeg er gift med denne vakre mannen. Jeg kommer alltid til å elske Hank og å være åpen, men nå må vi gå våre egne veier, skriver stjernen og fortsetter:

- Jeg er veldig lei meg og knust, fordi jeg trodde det skulle vare evig. Det er derfor jeg sa «ja», men dessverre har for mye frykt kommet i veien, skriver hun ærlig.

Hun skriver videre at de to er gode foreldre, og at de kommer til å tilbringe mye tid sammen for barnas del. Hun avslører også at det ikke er noe ondt blod mellom de to. I fremtiden ønsker hun å se eksmannen smile igjen:

- Jeg vil se ham glad igjen. Jeg savner det, skriver hun.

Bekreftelsen fra Kendra kommer etter at en rykteflom rundt forholdet har versert. Forrige uke kom det frem at ekteskapet henger i en tynn tråd, og tidligere denne uken fyrte Kendra selv opp på Instagram.

BRUDD: Mye tyder på at Kendra og Hank nå skal skilles etter nesten ni år som ektepar. Her er duoen avbildet i 2012 med sønnen Hank IV. Foto: John Shearer / INVISION
BRUDD: Mye tyder på at Kendra og Hank nå skal skilles etter nesten ni år som ektepar. Her er duoen avbildet i 2012 med sønnen Hank IV. Foto: John Shearer / INVISION Vis mer

Mandag la hun ut en rekke videoer, der hun snakket vagt og usammenhengende om forholdet til Hank.

«Ti år. Jeg gjorde alt jeg kunne. Det var ikke bra nok. Jeg vil alltid elske han og hjertet mitt vil alltid være åpent for han. Jeg trodde på for alltid, det gjorde jeg virkelig. Jeg er så redd, men jeg må være sterk for barna mine», sa hun.

Kilder fortalte da til People at både Kendra og Hank ønsker en smidig separasjon av hensyn til sine to barn. Sammen har de Hank IV på åtte år og Alijah på tre. De giftet seg i 2009, men nå har altså ekteskapet tatt slutt.

Mistet troen på ekteskap

People kunne forrige uke melde at 32-åringen og den tidligere amerikanske fotballspilleren har hatt en vanskelig periode, spesielt det siste halvåret.

De har begge blitt avbildet uten giftering den seneste tiden, og en kilde kunne fortelle til nettstedet at Kendra har mistet troen på ekteskap.

- Hun har alltid vært en som har ønsket å være fullt engasjert, gift for alltid, og var definitivt en «jeg skal aldri gjennom en skilsmisse»-type jente, men hun har mistet troen på ekteskapet. Hun har innsett at det er ingen vei tilbake.

TRØBBEL I PARADIS: Både Kendra og Hank har den siste tiden blitt avbildet uten gifteringene sine. Her med sine to barn, Hank IV og Alijah. Foto: Jaxson / Splash News, NTB scanpix
TRØBBEL I PARADIS: Både Kendra og Hank har den siste tiden blitt avbildet uten gifteringene sine. Her med sine to barn, Hank IV og Alijah. Foto: Jaxson / Splash News, NTB scanpix Vis mer

Ektemannen var utro

I 2014 gikk ekteparet gjennom en vanskelig tid da det ble kjent at Hank skal ha vært utro mens Kendra gikk gravid med datteren Alijah.

Nettstedet RadarOnline.com skrev den gangen at realitystjernen reagerte med å skylle gifteringen ned i toalettet da hun fant ut om mannens sidesprang.

- Hun flippet ut. Hun slo i veggene, kastet bryllupsbildene i svømmebassenget og kastet gifteringen ned i do. Hun var ekstremt sint, fortalte en kilde til nettstedet.

SKANDALE: Hank var utro mot Kendra da hun i 2014 var gravid i åttende måned med deres andre barn. Chris Pizzello / INVISION
SKANDALE: Hank var utro mot Kendra da hun i 2014 var gravid i åttende måned med deres andre barn. Chris Pizzello / INVISION Vis mer

Kendra fant ut om utroskapen da hun oppdaget et mistenkelig trekk fra Hanks kredittkort. Mange trodde den gangen at utroskapen skulle føre til skilsmisse, men paret holdt sammen - til nå.

Var utro mot Hugh Hefner

Også Kendra har hatt en historie med utroskap, dog ikke mot ektemannen. Da Kendra gjestet Khloé Kardashians show «Kocktails With Khloé», røpte hun at hun ikke alltid hadde vært en god kjæreste.

Da hun bodde sammen med Holly Madison (38) og Bridget Marquardt (44) på Playboy Mansion, fremsto det som om jentene levde et svært glamorøst liv i idylliske omgivelser i Beverly Hills, da mye av oppholdet ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

I etterkant har de tre jentene derimot lettet på sløret og fortalt om både selvmordsforsøk og manipulasjon.

- Jeg bodde i Playboy Mansion i fem år. Jeg var der ikke av romantiske grunner eller fordi jeg ønsket å gifte meg slik som Holly. Jeg hadde det fantastisk. Det var slike ting jeg levde for i den alderen. Jeg hadde det gøy, sa Kendra, ifølge Eonline.com.

Kendra har tidligere sagt at alle tre jentene hadde sex med Playboy-kongen Hugh Hefner, som gikk bort i september i fjor, og at hun selv måtte ruse seg før hun gikk til sengs med ham.

Overfor Khloé røpet hun at hun ikke var trofast med sin 59 år eldre eks.

VAR IKKE TROFAST: Kendra har i etterkant av sitt opphold på Playboy Mansion innrømmet at hun ikke var trofast mot Hugh Hefner. Her avbildet sammen i 2006. Foto: REUTERS / Michaela Rehle, NTB scanpix
VAR IKKE TROFAST: Kendra har i etterkant av sitt opphold på Playboy Mansion innrømmet at hun ikke var trofast mot Hugh Hefner. Her avbildet sammen i 2006. Foto: REUTERS / Michaela Rehle, NTB scanpix Vis mer

- Hør her, jeg ønsket ikke å gifte meg med ham. Jeg datet på utsiden av forholdet vårt, men jeg hadde nok respekt til å ikke gå offentlig med noen av forholdene.

Kendra tok heller aldri med seg noen av mennene hjem.

- Jeg sverger på begge barna mine at jeg aldri hadde sex med noen på Playboy Mansion mens jeg var sammen med Hef. Så mye respekt har jeg. Jeg traff dem på ulike hotell nede i gata, sa hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Vi var i totalt sjokk etter fødselen