ER SPENTE: Will og Jada innrømmer til Seher.no at de er spente foran fredagens Nobelkonsert. Foto: Seher.no/Anders Myhren
ER SPENTE: Will og Jada innrømmer til Seher.no at de er spente foran fredagens Nobelkonsert. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer

- Jeg trodde det skulle være kaldt

Will Smith og familien møtte fansen i Oslo.

Publisert
SEHER.NO: Se intervju med Hollywood-stjernene Will Smith og Jada Pinkett Smith nederst i saken!

Programlederne for årets Nobelkonsert, filmstjerneparet Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) har ankommet Oslo.

Filmstjernene bor sammen med sine to yngste barn Jaden (10) og Willow(9) på Radisson Plaza Hotel under oppholdet, og hotellet har iløpet av onsdag og torsdag vært beleiret av presse som ønsket et bilde av Hollywood-stjernene.

Torsdag formiddag fikk imidlertid Seher.no en smakebit av kjendisene, og superstjernen Will Smith innrømmer til Seher.no at han liker Norge.

- Det er vakkert. Veldig vakkert, men jeg trodde det skulle være kaldt! sier han til Seher.no.

Kona Jada forteller at hun elsker Norge, og både hun og ektemannen sier de gleder seg til å lede Nobelkonserten fredag.

- Jeg er veldig, veldig spent, innrømmer Jada.

Will Smith ble først kjent for sin hovedrolle i komiserien "FreshPrince in Bel Air" på 90-tallet, og har senere blitt et stort navn iHollywood med hovedroller i filmer som "Men in Black"og "Hitch".

Jada Pinkett Smith er også kjent som sanger og skuespillerinne, og harblant annet medvirket i filmen "Den helskrudde professoren".

I tillegg har både Jaden og Willow gått i foreldrenes fotspor og blitt skuespillere. Datteren Willow gjorde seg bemerket i filmen "I am Legend" fra 2007, og 11-åringen Jaden er snart aktuell i den norske regissøren Harald Zwarts nye "Karate Kid"-film.

Familien Smith har en travel timeplan foran seg i Oslo. Torsdag skal de blant annet på innspilling til talkshowet "Skavlan" sammen med popartisten Robbie Williams, og det er også ventet at de sammen med barna skal delta i fakkeltoget mot atomvåpen på kvelden.

Fredag møter Will og Jada pressen under en pressekonferanse for årets Nobelartister samt vertene på Radisson SAS Plaza Hotel. Senere på kvelden leder ekteparet fredspriskonserten i Oslo Spektrum.

Countrystjernen Toby Keith, diskoartisten Donna Summer, hip-hoperen Wyclef Jean, boybandet Westlife og vår egen Alexander Rybak, er blant artistene som skal opptre fredag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på[email protected],ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPStil1901


LES OGSÅ: Får ikke sminke Nobel-Jada[obj:media:8254]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer