- Jeg trodde det skulle bli litt nedtur

Programleder Guri Solberg elsker stillheten etter hun flyttet tilbake til Norge etter et opphold i storbyen New York.

FRED OG RO: Guri Solberg har vært bosatt i storbyen New York under to perioder, men nå liker hun stillheten hjemme i Bergen.  Foto: Andreas Fadum
FRED OG RO: Guri Solberg har vært bosatt i storbyen New York under to perioder, men nå liker hun stillheten hjemme i Bergen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor måtte programleder Guri Solberg (40) flytte til New York sammen med ektemannen David Vogt og døtrene April og Ella.

Årsaken bak flyttingen var at 40-åringen spilte inn programmet «Eventyrlige Nordmenn» i storbyen. 

Det var for øvrig ikke første gangen familien har måtte pakke sakene og flytte over dammen. Også i 2013 var familien på fire bosatt i New York, i forbindelse med ektemannens jobb. 

I dag bor de imidlertid i Bergen, en tilværelse Guri er storfornøyd med.

- Jeg trodde det skulle bli litt nedtur, egentlig. Vi bodde liksom i hippe Williamsburg i Brooklyn, og flyttet til rekkehus i Bergen. Men man setter så utrolig pris på stillheten, at det er grønt rundt deg, at barna kan løpe hvor de vil. I går var jeg ute og plukket bringebær med jentene, sa hun til Seoghør.no da vi møtte henne under innspillingen av «God Sommer Norge» forrige uke, da hun var aktuell som programleder. 

Saken fortsetter nedenfor.

- Ikke helt «Sex & Singelliv»

Selv om TV2-profilen er godt fornøyd med familielivet hjemme i Bergen, avslører hun overfor Seoghør.no at det er enkelte ting hun savner ved «The Big Apple».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer