- Jeg trodde den skulle ta hele hånden min

Ola-Conny snakker ut om det brutale angrepet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Både nordmenn og svensker har i høst nok en gang latt seg sjarmere og begeistre over Morgan Karlsson (41) og Ola-Conny Wallgren (50), som denne gangen har reist rundt og utforsket Norge i TVNorge-programmet «Morgan og Ola-Conny gjør Norge».

Starten på høsten ble imidlertid ikke like morsom som planlagt for Ola-Conny. I slutten av august kunne nemlig Seoghør.no avsløre at han i all hast hadde blitt fraktet til sykehuset etter å ha blitt bitt av en hund av rasen Akita.

Han lot seg intervjue i sykesenga, og fortalte at det ikke akkurat gikk bra - men bedre enn forventet.

Nå går det heldigvis mye bedre med den populære TV-stjernen.

Artikkelen fortsetter under bildet...

<strong>PÅ TV NÅ:</strong> Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson. Her med Holmenkollen i bakgrunnen. Foto: TvNorge
PÅ TV NÅ: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson. Her med Holmenkollen i bakgrunnen. Foto: TvNorge Vis mer

Tok halve hånden

- Det går mye bedre, ja! Jeg var hos en bekjent av meg den dagen, og skulle treffe dere etterpå. Jeg lekte litt med hunden, og denne gangen skulle jeg teste grensene litt. Det endte med at jeg fikk hånden under hodet på hunden og da smalt det til, forteller 50-åringen når Seoghør.no er på besøk hos ham på hans lille landsted like utenfor den svenske byen Falkenberg.

- Hunden tok halve hånden min. Nå ser den heldigvis ganske bra ut, men jeg trodde den skulle ta hele hånden. Jeg trodde aldri jeg skulle få brukt fingrene mine igjen...

Den vanligvis svært så blide svensken ble raskt operert på sykehuset etter at han ble fraktet dit med ambulanse.

<strong>JOIKET MED SAMER:</strong> Da Morgan og Ola-Conny besøkte Finnmark med programmet «Morgan og Ola-Conny gjør Norge» ble duoen blant annet utfordret til å joike med samer.
JOIKET MED SAMER: Da Morgan og Ola-Conny besøkte Finnmark med programmet «Morgan og Ola-Conny gjør Norge» ble duoen blant annet utfordret til å joike med samer. Vis mer

Artikkelen fortsetter under bildet...

- Trodde jeg var udødelig

- Senere har jeg rørt på fingrene hver eneste dag. Nå føler jeg meg ganske bra. Jeg føler meg sterk, men har ingen følelser i visse deler av hånden. Og ikke i lillefingeren, men det blir bedre og bedre for hver dag, medgir Ola-Conny, som ser tilbake på angrepet med skrekk og vantro.

- Jeg har reist rundt i hele verden, møtt krokodiller og den slags. Jeg trodde på en måte at jeg var udødelig. Og så skjer dette hjemme...

Nå har han bestemt seg for å være mer forsiktig i tiden framover.

- Ingen flere kamphunder heretter. Jeg skal tenke meg litt bedre om neste gang. Dette kan jo være farlig, sier han til Seoghør.no.

«Morgan og Ola-Conny gjør Norge» ser du på TVNorge torsdag klokka 20.30.

LES OGSÅ: Dette ble flaut for Ola-Conny

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer