- Jeg trodde babyen min skulle dø

Stjernens lille barn hadde slått av pustemaskinen.

KAN SMILE: Jamie O'Hara og Danielle Lloyd kan smile. Det ser ut som babyen vil bli helt frisk. Foto: All Over Press
KAN SMILE: Jamie O'Hara og Danielle Lloyd kan smile. Det ser ut som babyen vil bli helt frisk. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Miss Great Britain», TV-personlighet og fotballfrue Danielle Lloyd (27) trodde hun skulle miste sin nyfødte baby, etter at babyen hadde nappet ut ventilatoren i kuvøsen, slik at han nesten ikke fikk puste.

Lille Harry ble født ti uker for tidlig, og ble lagt i kuvøse. Da Lloyd, som er sammen med Wolverhampton-spilleren Jamie O'Hara, skulle besøke barnet på sykehuset, hadde Harry store pusteproblemer.

- Jeg dro for å se ham på sykehuset og fant ut at han hadde nappet ut ventilatoren sin, slik at pustemaskinen var slått av, sier hun til OK! Magazine.

Lloyd forteller at det øyeblikket var det verste hun noen gang har opplevd.

- Han pustet veldig tungt og det var ingen oksygen som gikk til hjernen hans. Det kunne ha forårsaket hjerneskade. I tillegg var huden misfarget. Det er det verste øyeblikket i hele mitt liv, og jeg gråt og gråt.

Det tok fem uker før paret kunne ta Harry med hjem. Etter en rekke tester for å finne ut om det ville bli noen varig skade, ser det nå ut til at babyen er frisk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hun ble kastet over et bord