IKKE UOVERVINNELIG: Ashley Cole trodde aldri at kona ville forlate han. Foto: Stella Pictures
IKKE UOVERVINNELIG: Ashley Cole trodde aldri at kona ville forlate han. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg trodde aldri hun ville gå

Fotballstjernen var sikker på at forholdet ville overleve...

SEHER.NO:  Fotballspilleren Ashley Cole (29) var i et forferdelig humør da han dro på fotballtrening i Østerrike. Kilder hevder at han trodde at ekteskapet kunne reddes selv etter at Cheryl Cole (26) sa hun ønsket en skilsmisse.

- Bruddet har ødelagt han, Ashley trodde han var uovervinnelig helt til Cheryl beviste at han tok feil, han er forbannet, sier en kilde til The Sun.
 
Ashley fikk sjokk da Cheryl ba om en skilsmisse og sa at hun ikke ville ha noe av pengene hans, eller deres felles hjem i Surrey.

Cheryl er derimot i full gang med planleggingen av en tv-karriere i USA med hjelp av X Factor kollega Simon Cowell.

- Ashley trodde at på grunn av huset og nesten fire års ekteskap så ville hun ikke forlate han så raskt. Han trodde han ville få en sjanse til å ordne ting, forteller kilden.

Men Cheryl sin timing for skilsmissen er ikke en tilfeldighet. Mens Ashley er opptatt med verdenscupen i fotball, har han ikke sjans til å kontakte sin eks-kone.

- Ashley er en ødelagt mann, men han vet at han har en viktig rolle i den engelske kampanjen, fortsetter kilden.

Cheryl dumpet ektemannen da det ble klart at han gang på gang hadde vært utro mot henne, og var linket til fem forskjellige jenter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Utro ektemann beholder alle pengene og huset!