- Jeg trodde aldri at jeg kunne bli så tynn

Demi Moore snakker ut om kroppshysteriet.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Demi Moore så langt friskere ut da hun var på filmpremiere med eksmannen Ashton Kutcher og datteren Rumer Willis i 2010. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Demi Moore så langt friskere ut da hun var på filmpremiere med eksmannen Ashton Kutcher og datteren Rumer Willis i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nysingle Demi Moore (49) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden rundt sin sjokktynne kropp, og noen har gått så langt at de hevder at hun har et sykelig problem.

I et stort intervju med Harper's Bazaar snakker den søte skuespillerinnen ut om hennes eget forhold til kroppen sin:

- Jeg har et «elsk-hat»-forhold til kroppen min. Men jeg har kommet langt på vei i å akseptert kroppen min for det den er, ikke bare når det kommer til vekt, men også hvordan den forandrer seg etter hvert som jeg blir eldre, forteller hun i intervjuet.

Hun innrømmer selv at hun for tiden er veldig tynn.

- Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg ville bli så tynn som jeg er nå. Den siste tiden har folk sagt til meg at «du er altfor tynn» og «du ser virkelig ikke bra ut». Men i mange år har jeg slitt med å holde vekten, og det at jeg har måtte tenke over hva jeg spiser, sier hun videre.

For den populære skuespilleren er det å miste kontroll over kroppen hennes værste frykt.

- Det som skremmer meg mest er å vite, og akseptrere, at jeg ikke kan ha hundre prosent kontroll over kroppens utvikling. Det får meg til å føle meg utrygg, innrømmer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk ut Beckhams heite H&M-bilder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer