SINGEL: Mikkel Gaup, som for tiden arrangerer Mikkelmesse i Oslo, forteller Seher.no at han trives som ungkar.  Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
SINGEL: Mikkel Gaup, som for tiden arrangerer Mikkelmesse i Oslo, forteller Seher.no at han trives som ungkar. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen BlystadVis mer

- Jeg trives veldig godt som ungkar

Men Mikkel Gaup er fortsatt åpen for kjærligheten.

SEHER.NO: Mikkel Gaup (41) har lenge vært blant landets mest profilerte skuespillere, og med fjorårets filmsuksess "Kautokeino Opprøret", samt deltagelsen i TV 2s seermagnet "Skal vi danse", var skuespillerens navn nok en gang på alles lepper.

At han kun måneder etter danseprogrammet gjorde det slutt med sin 23 år gamle kjæreste, og ble sammen med kjendissexolog Kristin Spitznogle (37), gjorde han ikke mindre omtalt.

Forholdet tok imidlertid slutt etter kun tre måneder, og siden da har Mikkel vært singel.

Under "Sommerpraten"-intervjuet med Seher.no tidligere denne uken, hvor skuespilleren snakket om sitt nyeste prosjekt - Mikkelmessen (ekstern link), kunne han avsløre at han trives svært godt som ungkar.

- Jeg er ungkar, og det er en sånn merkelig greie som har slått meg, og det er at jeg trives veldig, veldig godt med det. Jeg har et veldig fint forhold til det, smiler han.

Men selv om han trives som singel, og ikke ser etter en bestemt type kvinne, er Mikkel åpen for kjærligheten.

- Jeg går ikke og ser etter noe som helst egentlig, for når kjærligheten kommer til deg, så kommer den, og da kan du ikke gjøre noe med det. Enten kan du godta det, eller ikke. Kjærlighet er kjærlighet, sier han.

Men om han noensinne kunne tenke seg å bli sammen med en kjendis igjen, ønsker han ikke å si noe om.

- Nei, det har jeg egentlig ingen kommentar til, smiler han lurt.

Mikkelmessen, som er en introduksjon til samisk kultur og tradisjoner, går av stabelen på Sjømannsskolen på Ekeberg i Oslo fra torsdag 23. juli til søndag 26. juli.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Langer ut mot kjendispar