<strong>FREKK FRØKEN:</strong> Rihanna liker å gjøre seg bemerket i sexy klær og sier det øker selvtilliten hennes.  Foto: All Over Press
FREKK FRØKEN: Rihanna liker å gjøre seg bemerket i sexy klær og sier det øker selvtilliten hennes. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg trives med å være naken

Rihanna overvinner hemninger ved å kle av seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (24) vekker stadig oppmerksomhet med sine lettkledde og avslørende antrekk. «We Found Love»-sangeren legger ofte ut dristige bilder på Twitter, kler av seg på konserter og spiller inn svært frekke musikkvideoer.

I et nytt intervju med magasinet Woman’s Fitness forteller stjernen at hun som alle andre er usikker på kroppen sin, men at det hjelper å kle av seg.

- Du finner alltid noe feil med kroppen din, noe du er ukomfortabel med og du føler alle kan se det du ser. Men jeg måtte konfrontere frykten min, og nå er jeg mer komfortabel jo mer naken jeg er, sier den flotte stjernen.

24-åringen, som nå dater filmkjekkasen Ashton Kutcher (34),  følte seg usikker på kroppen sin i oppveksten, men ble mer komfortabel med alderen.

- Etter hvert tenkte jeg «Hva er det verste som kan skje?» Jeg begynte å bli litt dristigere og kjenne kroppen min.

Men sangeren innrømmer at det å kle av seg kanskje ikke øker alles selvtillit.

- Min måte virker nok ikke for de fleste.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har møttes i hemmelighet i åtte uker  

Rihanna sjokkerte i gjennomsiktig topp - se video!


[obj:media:10879]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer