Cecilie Skog:

- Jeg trives ikke så godt alene

Eventyreren Cecilie Skog står i spagat mellom to verdener som forelder og singel.

TO LIV: Cecilie Skog føler hun lever i to verdener etter bruddet med Aleksander Gamme som hun har to barn med. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TO LIV: Cecilie Skog føler hun lever i to verdener etter bruddet med Aleksander Gamme som hun har to barn med. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I februar 2019 ble det kjent at eventyrerne Cecilie Skog (47) og Aleksander Gamme (45) hadde gått hver til sitt etter nesten fem år som par. Sammen har de barna Vilja (6) og Vega (5).

Nå er det tre år siden bruddet, og i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet snakker Skog om blant annet livet som mor etter bruddet.

- Jeg føler at jeg står i to ulike verdener. I spagat. Jeg har det veldig fint med barna, men med dem er jeg en tilrettelegger, logistikkansvarlig fra morgen til kveld, omsorgsperson - med noen sprell, forteller Skog.

EKSPAR: Aleksander Gamme og Cecilie Skog tok valget om å skille lag i 2018. Foto: Lise Åserud / NTB
EKSPAR: Aleksander Gamme og Cecilie Skog tok valget om å skille lag i 2018. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Hun kan imidlertid «strekke på bena og flakse med vingene» når døtrene er hos faren. Likevel innrømmer hun at det gjerne tar en god dag før hun klarer å slippe barna mentalt.

Men så finner hun tilbake til seg selv og eventyrlysten.

Klipp fra TV2-programmet «En kveld hos Kloppen»: Cecilie Skog snakker om hvordan det var å gjøre «kjæresteting» med bestevennen. Vis mer

Trives ikke alene

For eventyrlysten til 47-åringen har ikke stoppet. I sommer rodde Skog en oselver (en båttype, journ.anm.) med to nære venner innover Sognefjorden.

Da de våknet opp der de hadde fortøyd løp de ut i det 20 grader varme vannet, for så å gjøre yoga ved vannkanten og lage havregrøt på primusen.

Men dette var bare en rolig start før de kastet seg ut i båten og rodde i over syv timer på fjorden.

- Jeg trenger å være en del av noen som er på vei et sted. Å være en del av et fellesskap, sier 47-åringen til Dagbladet Magasinet.

Hun innrømmer også at hun ikke trives så godt alene. Og dersom hun er alene tar det ikke mange minuttene før hun drar frem telefonen og ringer noen.

AU: Det var ikke akkurat singellivet Jonas Kinge Bergland forventet å få spørsmål om da vi møtte han på rød løper, og også journalisten synes dette er litt vondt å se på. Sorry, Jonas! Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Skog er imidlertid ikke på utkikk etter en ny mann.

- En kjæreste ville gitt mindre tid til jentene. Eller til å flakse og gjøre egne ting når jeg kan det. Jeg har ikke plass. Og har heller ikke noe savn, så lenge jeg har ungene og vennene mine og friluftslivet mitt.

Cecilie Skog har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Ønsket ulike tilværelser

Da Skog og Gamme valgte å skille lag kunngjorde eksparet nyheten på Instagram. I innlegget kom det frem at duoen tok beslutningen om å gjøre det slutt høsten 2018, og at de skiltes som gode venner.

- Vi fant ut at vi ønsket oss ulike tilværelser. Min utferdstrang er blitt mindre etter at barna kom. Og det påvirker jo hvordan man ser for seg et familieliv. Vi forsøkte å finne ut av det og gikk i samlivsterapi for å få hjelp, men kom frem til at vi sto for langt fra hverandre. Vi fungerer mye bedre som venner, sa Skog i et intervju med KK i 2020.

Den gang fortalte eventyreren at eksparet bare bor et steinkast unna hverandre av hensyn til barna. Likevel innrømmet hun at det var en overgang å bli singel.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

- Den største overgangen er jo det å være den eneste voksne i hverdagen. Det er ingen der som hanker meg inn og spør meg hvordan dagen har vært. En som bekrefter meg. En jeg kan debrife med. Når ungene er lagt, blir det stille. Det tar det litt tid å venne seg til, sa hun til KK.

LES OGSÅ: Brudd etter 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer