Cecilie Skog:

- Jeg trives ikke så godt alene

Eventyreren Cecilie Skog står i spagat mellom to verdener som forelder og singel.

TO LIV: Cecilie Skog føler hun lever i to verdener etter bruddet med Aleksander Gamme som hun har to barn med. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TO LIV: Cecilie Skog føler hun lever i to verdener etter bruddet med Aleksander Gamme som hun har to barn med. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I februar 2019 ble det kjent at eventyrerne Cecilie Skog (47) og Aleksander Gamme (45) hadde gått hver til sitt etter nesten fem år som par. Sammen har de barna Vilja (6) og Vega (5).

Nå er det tre år siden bruddet, og i et nytt intervju med Dagbladet Magasinet snakker Skog om blant annet livet som mor etter bruddet.

- Jeg føler at jeg står i to ulike verdener. I spagat. Jeg har det veldig fint med barna, men med dem er jeg en tilrettelegger, logistikkansvarlig fra morgen til kveld, omsorgsperson - med noen sprell, forteller Skog.

Hun kan imidlertid «strekke på bena og flakse med vingene» når døtrene er hos faren. Likevel innrømmer hun at det gjerne tar en god dag før hun klarer å slippe barna mentalt.

Men så finner hun tilbake til seg selv og eventyrlysten.

Trives ikke alene

For eventyrlysten til 47-åringen har ikke stoppet. I sommer rodde Skog en oselver (en båttype, journ.anm.) med to nære venner innover Sognefjorden.

Da de våknet opp der de hadde fortøyd løp de ut i det 20 grader varme vannet, for så å gjøre yoga ved vannkanten og lage havregrøt på primusen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.