- Jeg trives ikke foran kamera

Samantha Skogrand har det bedre utenfor skjermen.

TRIVES BEDRE NÅ: Samantha Skogrand var en av TV 2s mest populære profiler, men trives bedre med å jobbe vekk fra skjermen.
TRIVES BEDRE NÅ: Samantha Skogrand var en av TV 2s mest populære profiler, men trives bedre med å jobbe vekk fra skjermen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Høsten 2014 valgte Samantha Skogrand (26) å avslutte kontrakten som sportsanker i TV 2. Da var hun en av kanalens mest populære profiler. 26-åringen forteller om spennende arbeid og gode kollegaer, men at hun egentlig aldri trivdes på TV.

- For meg var det mer spennende å jobbe tett på med reportasjer og få fram historiene til menneskene jeg omtaler. Det kan være gøy å rapportere live fra sportsarrangementer, men jeg trives egentlig ikke foran kamera, avslører hun i et intervju med Dagbladet.

Nå arbeider hun som frilanser og jobber blant annet som researcher for TV 2-programmene «God morgen Norge» og «God sommer Norge». Hun har også vært utegående reporter under blant annet X-Games i Oslo i vinter. Hun forteller også at hun får mye ut av jobben som besøksvenn i Røde Kors.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK DRØMMEJOBB: Bare 22 år gammel fikk Samantha drømmejobben som sportsanker i TV 2. I 2014 valgte hun å si opp kontrakten.  Foto: TV 2
FIKK DRØMMEJOBB: Bare 22 år gammel fikk Samantha drømmejobben som sportsanker i TV 2. I 2014 valgte hun å si opp kontrakten. Foto: TV 2 Vis mer

Pleier kjærligheten

Skogrand får også mye oppmerksomhet for livet utenfor skjermen, nemlig samlivet med idretts-kjæresten Emil Hegle Svendsen (30). Det kan virke som om hele Norge er nysgjerrige på det populære paret, og det ble lagt merke til da Samantha ble tatt av skjermen da samboeren vant OL-gull i Sotsji.

Saken fortsetter under bildet.

PENT PAR: Samantha og Emil har vært sammen siden 2014 og bor i dag sammen i en stor villa i Oslo.
PENT PAR: Samantha og Emil har vært sammen siden 2014 og bor i dag sammen i en stor villa i Oslo. Vis mer

Samantha og Emil har ingen vanlig A4-hverdag, og skiskytteren har tidligere sagt til Se og Hør at tiden sammen derfor blir ekstra viktig.

- På vinteren er vi mye borte fra hverandre. Det er tungt nok det, så det blir godt å få litt tid sammen og pleie kjærligheten, sa han i fjor.

- En lettelse å gå av skjermen

I dag trives Skogrand både i jobb og privatliv, og forteller at det var en god avgjørelse å si opp TV-kontrakten.

- Jeg tenkte på å slutte som anker lenge, og det var lettende å gå av skjermen. Jeg lovet meg selv å gi det to år før, og sluttet nesten på dagen. Det var kjempegøy, og jeg har mange gode kolleger, men jeg får brukt meg selv mye bedre nå, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: Avslører Hegle Svendsens skjulte talent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer