- Jeg trives godt med det

Carsten Skjelbreid har gått opp ti av de 13 kiloene han mistet under "Skal vi danse".

TYNN: Carsten Skjelbreid gikk ned svimlende 13 kilo under deltagelsen i fjorårets "Skal vi danse", og synes selv han var "uvanlig tynn".  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TYNN: Carsten Skjelbreid gikk ned svimlende 13 kilo under deltagelsen i fjorårets "Skal vi danse", og synes selv han var "uvanlig tynn". Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Det har gått tre måneder siden TV 2-journalist Carsten Skjelbreid (37) stakk av med seieren i fjorårets sesong av "Skal vi danse".

I ettertid har den erfarne sportsjournalisten, som ble hyllet som landets nye dansekonge, innrømmet at han ble overrasket over all oppmerksomheten han fikk over både dansingen og vekttapet under konkurransen.

I et ferskt intervju med "God Kveld Norge" avslører tv-stjernen at han faktisk gikk ned hele 13 kilo under danseprogrammet, og at han selv synes han ble litt for tynn.

- Jeg synes selv at jeg ble unaturlig tynn i "Skal vi danse". Jeg husker jeg skulle til Kina, og så tok vi et bilde på Gardermoen av Harald Bredeli, Bent Svele og meg. De er ganske svære altså, ikke noe vondt ment mot Harald og Bent, men de liker å spise godt. Da veide jeg 89 kilo, forteller han til "God Kveld Norge".

Kort tid etter danseseieren innrømmet Skjelbreid overfor Seher.no at han regnet med å gå opp  i vekt ganske raskt etter konkurransen.

- Vi får ta et intervju om tre uker. Da blir det nok litt sånn "Jøss, hva her skjedd med deg"? Med så mange timer trening blir det jo umulig ikke å legge på seg, det er jo vanlig. La oss si jeg går opp fem da - så skal jeg prøve å holde det på et nogenlunde nivå, humret han i slutten av november.

Ifølge sportsjournalisten har han gått opp litt mer enn det han trodde han ville den gang, men hevder likevel at han er godt fornøyd med det.

- Jeg gikk ned 13 kilo og har gått opp ti igjen, og trives godt med det, sier han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!