EN MYK MANN: TVNorge-programleder Otto Robsahm er kjent som «Sinnasnekker´n», men han foretrekker å nyte familielivet hjemme i Lier med døtrene og samboeren Marion Teig. Her er det flotte paret sammen på Gullruten i Bergen i 2015.  Foto: Andreas Fadum
EN MYK MANN: TVNorge-programleder Otto Robsahm er kjent som «Sinnasnekker´n», men han foretrekker å nyte familielivet hjemme i Lier med døtrene og samboeren Marion Teig. Her er det flotte paret sammen på Gullruten i Bergen i 2015. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg trives best hjemme med jentene mine

«Sinnasnekker'n»-profil Otto Robsahm røper at han faktisk er en hjemmekjær familiemann.

SEOGHØR.NO: I «Sinnasnekker'n» er ikke Otto Robsahm (48) redd for å komme med noen kraftsalver i møte med nordmenn som har mislykkes med boligprosjektene sine.

Selv om han kan virke både tøff og streng i TVNorge-programmet, røper Otto overfor Se og Hør at han er mildere stemt på hjemmebane enn på skjermen.

Sammen med samboeren Marion Teig (38) og døtrene Dina Isabel (8) og Lindsey Natalie (6), kan TV-profilen trekke seg tilbake på småbruket i Lier utenfor Drammen.

- Det er hjemme jeg henter meg inn igjen. Påsken kommer som en gavepakke. Det er ingen som forventer at du svarer på telefoner eller mailer. Jeg stresser ned, innrømmer Otto Robsahm.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: Otto Robsahm i velkjent, tøff positur på TVNorges høstlansering i 2014. Senere i år er han aktuell i en ny sesong av «Sinnasnekker´n». Foto: Andreas Fadum
TV-PROFIL: Otto Robsahm i velkjent, tøff positur på TVNorges høstlansering i 2014. Senere i år er han aktuell i en ny sesong av «Sinnasnekker´n». Foto: Andreas Fadum Vis mer

På påskeferie hjemme

En hektisk innspillingsplan med «Sinnasnekker'n» sørger imidlertid for at den hjemmekjære 48-åringen ikke får så mye tid med familien som han skulle ønske. Når påskefreden senker seg, skjer det derfor på familiens småbruk - ikke på påskefjellet eller sydentur.

- Jeg trives best hjemme med Marion og jentene våre når jeg har fri. Det gir meg ny energi å være sammen med dem jeg er mest glad i, erkjenner programlederen overfor Se og Hør.

I SALG NÅ: I påskens Se og Hør Extra kan du også lese om Raphael Poirées liv med kjæresten Anne, dronning Sonjas private påskeminne rog mye mer.  Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I påskens Se og Hør Extra kan du også lese om Raphael Poirées liv med kjæresten Anne, dronning Sonjas private påskeminne rog mye mer. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen fra Otto Robsahms koselige småbruk i ukens Se og Hør Extra!

Får pappa-skryt av samboeren

Hele Norges «Sinnasnekker», som mener han har reddet over 50 parforhold gjennom TV-programmet, legger ikke skjul på at han trives som pappa. Tidligere har også samboeren skrytt av egenskapene hans som forelder.

- Han er en veldig inkluderende og flott pappa. Han sier aldri nei, og er flink til å skjemme bort jentene sine. Derfor må jeg passe på å holde litt igjen, sa Marion Teig til Se og Hør i fjor.

Se Otto Robsahm lage frokost med familien i videoen nedenfor:

I 2015 ble Otto nominert til publikumsprisen under Gullruten i Bergen, men småbarnsfaren har også opplevd langt mer ubehagelige overraskelser. Tidligere har han fortalt åpenhjertig om hvordan en dykkerulykke var nær ved å koste ham livet som 18-åring.

- På 32 meters dyp gikk jeg tom for luft. Dykkerdrakten var gammel, men på vesten var det en ekstra oksygendyse. Den åpnet jeg, vesten blåste seg opp og jeg fikk fart mot overflaten, mintes han i et intervju med Se og Hør.

Se intervju med Otto Robsahm på TVNorge-lansering i 2013:

LES OGSÅ: - Det er blitt mye mindre søvn i det siste