KNALL OG FALL: For deltakerne som kommer gjennom den tøffe hinderløypa i "Wipeout" på kortest mulig tid, venter enda verre hindringer.
KNALL OG FALL: For deltakerne som kommer gjennom den tøffe hinderløypa i "Wipeout" på kortest mulig tid, venter enda verre hindringer.Vis mer

- Jeg trippa og ropte på Gud

Se banen som skremmer vettet av de norske "Wipeout"-deltakerne.

SEHER.NO: - Jeg hadde ingen anelse om at det skulle være så tøft. Ingen av oss fikk se de andre før vi selv skulle i ilden. Vi hørte bare skrikene.

Slik beskriver glamourmodellen Kathrine Pehrsson sitt første møte med den spektakulære hinderløypa i TVNorges nye program "Wipeout".

24-åringen fra Asker er en av de norske deltakerne som skal forsere enorme hindere som enorme gummiballer, en boksevegg og taubane på kortest mulig tid.

- Jeg trippa på kanten og ropte på Gud, ler Kathrine når hun beskriver sitt første forsøk på kvalifiseringsbanen, og avslører at hun fikk en haug med blåmerker underveis.

Til tross for at hun har drevet med turn i 16 år og trener hver dag, fikk Kathrine erfare at det ikke var lett å komme seg i mål.

- Siden jeg kun er 1,54 meter høy, så slet jeg blant annet med å nå opp til gripefestene på "bokseveggen", så jeg fikk meg mange trøkker der ja. I tillegg var jeg allerede sliten etter å ha kavet rundt i søla.

Den amerikanske versjonen av "Wipeout" ble i fjor en knallsuksess i USA, og TVNorge satser nå på at det samme skal skje i Norge.

I tillegg til Kathrine Pehrsson har også kjendiser som glamourmodellen Linni Meister, alpinesset Hans Petter Buraas, "Hotel Cæsar"-skuespiller Kim-Daniel Sannes og "Studio 5"-profilen Mina Hadijan prøvd seg i hinderløypa.

Men til tross for mange knall og fall, var det ifølge Kathrine Pehrsson ingen sure miner på settet i Argentina.

- Først tenkte jeg at "dette greier jeg ikke", men det var bare gøy. Og vi fikk heldigvis tid til litt sjampis etterpå. Jeg hadde ikke nølt med å bli igjen, selv om det var hardt. Nå gleder jeg meg til å se det på TV, sier hun til Seher.no.

"Wipeout" skal etter det Seher.no kjenner til sendes til våren, men noen premieredato er foreløpig ikke satt.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kastet klærne foran Slottet


Se video av kvalifiseringsløypa i Wipeout her: