SLITSOMT: I tillegg til å lære seg å bevege seg som en stripper, måtte Jennifer Aniston følge et strengt trenings- og diettregime til rollen i sin nye film. Nå innrømmer at hun droppet treningen i lang tid etter innspillingen.  Foto: Stella Pictures
SLITSOMT: I tillegg til å lære seg å bevege seg som en stripper, måtte Jennifer Aniston følge et strengt trenings- og diettregime til rollen i sin nye film. Nå innrømmer at hun droppet treningen i lang tid etter innspillingen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg trente ikke på flere måneder etterpå

Jennifer Aniston var lei etter den harde treningen og dietten som fulgte med strippescenene i «We're The Millers».

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jennifer Aniston (44) har alltid vært kjent for sitt flotte utseende. Men stjernen fikk ekstra mye oppmerksomhet da det ble kjent at hun skulle kaste klærne i filmen  «We're The Millers».

I komedien spiller Aniston en stripper, noe som innebar at den fra før av veltrente 44-åringen måtte legge seg ekstra i selen for å komme i form.

- Jeg spiste mye stangselleri, salat og agurk. Og tygget på isbiter. Det var ikke mye karbohydrater, nei. Jeg gikk dessuten på et veldig skummelt treningsstudio, med en veldig skummel trener, forteller Aniston til Dagbladet Magasinet.

«Horrible Bosses»-stjernen, som tidligere har uttalt at hun elsker å trene, syntes faktisk at treningsregimet ble i overkant heftig.

- Da jeg var ferdig med filmen gikk jeg ikke på trening på flere måneder. Jeg var så utrolig lei, uttaler hun overfor avismagasinet.

Kanskje det var pausen fra det faste treningsregimet som tidligere i høst fikk graviditetsryktene til å svirre rundt skjønnheten? Selv har Hollywood-stjernen i hvert fall uttalt at hun ganske enkelt har lagt på seg litt den siste tiden.

«We're The Millers» har norsk kinopremiere 20. september.

LES OGSÅ: Nå er de endelig skilt