- Jeg trengte litt tid til å samle meg etterpå

«Jakten»-bonden Martin Vågsæter var ikke i tvil om hvem han ville ha med videre da han møtte frieren Silje Westgård.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2, måtte årets fire bønder velge ut hvilke av sine ti respektive friere de ønsker å bli bedre kjent med.

På Hoel gård ved Mjøsa har bøndene Sondre Stubrud (29), Axel Tobias Sanderud (43), Audun Øygard (40) og Martin Vågsæter (22) vært på speed-date med sine utvalgte friere.

Etter å ha opplevd både gnister, pinlige stillheter, overraskende gaver og speed-dater via Skype, tar bøndene sine valg. Med bare fem minutter lange førsteinntrykk velger hver av dem ut seks av ti friere som de vil ha med videre til en gruppedate.

Blir målbundet

I kveldens episode opplever flere av bøndene noen helt spesielle friermøter, som gjør avgjørelsen mot slutten av episoden litt enklere.

Den unge Stranda-bonden Martin blir helt satt ut av én av sine friere, 22 år gamle Silje Westgård. Når han spør henne hva en romantisk date kan være for henne, kommer hun med et svar som gjør at han mister munn og mæle fullstendig.

Se Martin bli helt satt ut av Silje i videoen øverst i saken!

Mot slutten av episoden viser det seg også at Silje er blant de seks frierne Martin vil bli bedre kjent med.

Martin forteller til Seoghør.no hva det var som skjedde da Silje satte ham helt ut:

- Hun svarte så mye mer og så mye bedre enn jeg kunne ha tenkt meg på forhånd. Så jeg trengte litt tid til å samle meg etterpå, det var mye som gikk rundt i hodet mitt da. Jeg likte svaret hennes så utrolig godt, innrømmer «Jakten»-bonden.

Saken fortsetter under bildet.

MÅ SAMLE SEG: «Jakten»-bonden Martin Vågsæter var tilsynelatende ikke helt forberedt på hva som ventet ham før speed-daten med Silje Westgård. Foto: TV 2
MÅ SAMLE SEG: «Jakten»-bonden Martin Vågsæter var tilsynelatende ikke helt forberedt på hva som ventet ham før speed-daten med Silje Westgård. Foto: TV 2 Vis mer

- Har aldri vært mer nervøs

Martin, som driver med både storfe og gris på familiegården i Møre og Romsdal, legger til at det ikke var noen tvil om at han ville ha Silje Westgård med til gruppedaten.

Imidlertid var årets yngste «Jakten»-bonde også sikker i sin sak når det gjaldt de fem øvrige frierne han måtte plukke ut:

- Det stod veldig klart for meg hvem jeg ville ha med videre. Det var dem jeg ville vite mer om etter de fem minuttene på speed-date. De andre, som jeg ikke valgte, hadde jeg ingen spesiell kjemi med, forklarer han.

I ukens episode forteller Silje på sin side at hun langt ifra følte seg sikker på å bli valgt med videre etter speed-daten.

- Det var veldig nervepirrende å stå og vente på Martin! Jeg tror aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv. Men den lettelsen, da han sa navnet mitt, det var bare så deilig. Ja, nå er jeg med videre og jeg skjønner det nesten ikke, sier frieren i TV 2-programmet.

Saken fortsetter under bildet.

FRA SPEED-DATE TIL GRUPPEDATE: Etter ukens episode av «Jakten på kjærligheten» er de fire bøndene ett steg nærmere å finne sin store kjærlighet - forhåpentligvis. Her er bøndene (f.v) Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter samlet rundt programleder Katarina Flatland.   Foto: TV 2
FRA SPEED-DATE TIL GRUPPEDATE: Etter ukens episode av «Jakten på kjærligheten» er de fire bøndene ett steg nærmere å finne sin store kjærlighet - forhåpentligvis. Her er bøndene (f.v) Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter samlet rundt programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2 Vis mer

Her er listen over de fire «Jakten»-bøndenes foreløpig utvalgte friere:

I tillegg til Silje (22) ber Martin Vågsæter med seg følgende friere på gruppedaten, som sendes på TV neste uke: Thea (22), Ingvild (22), Lone (20), Camilla (22) og Martine (20).

Axel Tobias Sanderud får med seg følgende friere til gruppedaten: Janne (47), Gro (36), Kjellrun (45), Nina K (44), Nina G (46) og Camilla (40).

Sondre Stubrud skal ha med seg følgende friere til neste ukes gruppedate: Marit (26), Sunna-Inga (28), Katarina (28), Ingvild (27), Kathrine (28) og Lena (24).

Audun Øygard har invitert med disse seks frierne til den forestående gruppedaten: Marte (31), May-Britt (38), Mette (36), Ellisiv (35), Anita (33) og Anne Marthe (30).

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00.

LES OGSÅ: Hugh Grant får ikke nok av svenske Anna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer