«Sister Wives»:

- Jeg trengte ham ikke lenger

Forklarer hva som satte spikeren i kista for ekteskapet.

FORTELLER: Kody Browns kone Christine forteller nå om hva som hva som var den avgjørende grunnen for bruddet. Fra venstre: Janelle, Christine, Kody, Meri, og Robyn Brown. Foto: Shutterstock editorial/NTB
FORTELLER: Kody Browns kone Christine forteller nå om hva som hva som var den avgjørende grunnen for bruddet. Fra venstre: Janelle, Christine, Kody, Meri, og Robyn Brown. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kody Brown (53) har det siste året gått fra å ha fire koner til å nå «kun» være gift med tre.

Gjennom TLC-serien «Sister Wives», også kjent som «Én mann - fire koner», har seere gjennom 11 år fått innsyn i hvordan Brown lever et polyamorøst liv med sine fire koner Meri (51), Janelle (53), Christine (50) og Robyn (43).

I 2021 ble det kjent at Christine hadde valgt å forlate det polyamorøse ekteskapet, etter 25 år som gift.

I et eksklusivt intervju med People, avslører hun nå hva som var den avgjørende grunnen til bruddet.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

- Knuste hjertet

Høsten 2020 skulle deres ene datter, Ysabel (19), operere ryggen. Operasjonen fant sted i en annen stat, og Kody skal ha valgt å bli hjemme på grunn av Covid-19 reiserestriksjonene som gjaldt på det tidspunktet.

Det skal datteren ha taklet dårlig.

- Han knuste hjertet til den lille jenta mi, forklarer Christine i intervjuet.

- HADDE 78 KONER: Warren Jeffs er leder for en sekt der de praktiserer polygami. Nå kommer det en dokumentarserie på Netflix om dette, der forteller ei at han hadde 78 koner. Video: Steffen Pettersen/Netflix Vis mer

Eksparet skal ha jobbet med forholdet i årevis før de valgte å gjøre det slutt. Likevel hevder Christine at de manglet «kjærlighet, forpliktelse, og tillit» til hverandre, noe som skal ha gjort det vanskelig å fortsette forholdet.

- Jeg finner det vanskelig å bli værende med en fyr som jeg ikke respekterer. Jeg skjønte Covid og hvorfor han ikke kunne bli med, men hun (Ysabel, journ. anm.) gjorde det ikke. Og hun synes fortsatt at det er vanskelig.

Videre forteller hun til People at flere folk la merke til at hun var på sykehuset uten ektemannen, og stilte spørsmål om hvorfor han ikke var der.

- Det var en god vekker. Jeg skulle likt og hatt ham der, selvfølgelig, fordi det var det Ysabel trengte. Men jeg trengte ham ikke lenger, forteller hun.

POLYAMORØSE FORHOLD: I en episode av «Insider FEM» utforskes det på polyamorøse forhold - mennesker som ikke tror på «den eneste ene». Video: Insider FEM Vis mer

- Angrer

I en tidligere episode av «Sister Wives» har Brown selv uttalt at han angrer på at han ikke ble med Ysabel og ekskona til sykehuset i forbindelse med operasjonen.

- Det er ingen vei tilbake, men jeg skulle ønske jeg var der, og det er noe jeg angrer på. Så det får meg til å tenke tilbake og ønske at jeg hadde gjort ting litt annerledes, innrømmet han.

- Jeg håper det finnes tilgivelse, men jeg skulle vært der under operasjonen. Hva skal hun føle om det resten av livet? (...) Hadde det ikke vært for covid hadde jeg vært der, la han til.

INTIMT: En nakenseanse mellom mor og datter i det nye realityprogrammet «sMothered» skaper reaksjoner. Video: TLC / Rød Løper. Vis mer

I tillegg til Ysabel har eksparet barna Aspyn (27), Mykelti (26), Paedon (24), Gwendlyn (20), og Truely (12) sammen.

Kody har til sammen 18 barn med de ulike kvinnene.

LES OGSÅ: Sophie Elise avslører ny flørt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer