FIKK HJELP: Mona Stenberg Thorsen fikk hjelp av Magne Gundersen og Hallgeir Kvadsheim til å rydde opp i privatøkonomien i "Luksusfellen" på TV 3. Nå satser kanalen på nye episoder Foto: TV 3
FIKK HJELP: Mona Stenberg Thorsen fikk hjelp av Magne Gundersen og Hallgeir Kvadsheim til å rydde opp i privatøkonomien i "Luksusfellen" på TV 3. Nå satser kanalen på nye episoder Foto: TV 3Vis mer

- Jeg trengte et spark bak

Mona fikk økonomihjelp i "Luksusfellen". Nå håper hun flere følger i hennes fotspor.

SEHER.NO: Etter å ha sendt  åtte utgaver av "Luksus-fellen" har TV3  bestemt seg for å fortsette med økonomi-programmet.

Ifølge informasjonskonsulent Line Vee Hanum i TV3 har nemlig kanalen allerede mottatt et rekordstort antall søknader fra nordmenn som ønsker hjelp til å få ryddet opp i privatøkonomien.
- Mange har sett at det går an å løse problemene, og vil være med. Et gjennomsnittlig seertall på 146.000 er vi også godt fornøyde med på en onsdag kveld, sier hun til Seher.no

De nye programmene skal etter planen spilles inn i løpet av våren.

Mona Stenberg Thorsen - som fikk hjelp med å håndtere en haug av ubetalte regninger i årets sesong - har selv fått flere forespørsler om økonomi-tips etter at hun sto frem med sine problemer.

- Det er utrolig mange som sliter. Det vanskeligste er å komme i gang. Jeg trengte et spark bak og det fikk jeg ved hjelp av dette programmet.

Hun tror den største faren for å havne i økonomisk uføre, er å handle med kredittkort.

- Da er det utrolig hvor fort man er ute å kjøre med renteutgifter, hvis man ikke får betalt et par regninger, sier hun.

Etter de fire intensive dagene med TV-teamet har SFO-arbeideren hatt sporadisk kontakt med de "Luksusfellen"-rådgiverne Magne Gundersen og Hallgeir Kvadsheim for å forsikre dem om at økonomien er på rett vei.

- Følelsen av å ha kontroll igjen er ubeskrivelig. Dette skal aldri skje igjen, sier Mona til Seher.no.

LES OGSÅ: Ville slå til Farmen-deltager