DET ENESTE RETTE: Rihanna innrømmer at på tross av det Chris Brown utsatte henne for, så var det vanskelig å bryte forholdet. Men da hun endelig hadde gjort det, så innså hun at det var det eneste rette.  Foto: Stella Pictures
DET ENESTE RETTE: Rihanna innrømmer at på tross av det Chris Brown utsatte henne for, så var det vanskelig å bryte forholdet. Men da hun endelig hadde gjort det, så innså hun at det var det eneste rette. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg trengte en vekker i livet mitt

Rihanna snakker ut om mishandlingen.

Publisert
SEHER.NO: Rihanna (22) snakker ut i Marie Clare om sitt tidligere forhold til Chris Brown (21) - som hun endte opp med å bli brutalt banket opp av.

Sangstjernen forteller at selv om hennes ytre sår er borte, så er sjelen hennes fortsatt dypt såret.

- Det er et smertefullt minne. Gud arbeider på mystiske måter, og noen ganger skjer det ting som får deg til å tenke, «Hva har jeg gjort for å fortjene dette?». Men jeg trengte en slags vekker i livet mitt. Jeg trengte et vendepunkt, og det var det Gud ga meg, sier Rihanna til Marie Claire.

22-åringen innrømmer også at på tross av det Brown utsatte henne for, så var det vanskelig å bryte forholdet. Men da hun endelig hadde gjort det, så innså hun at det var det eneste rette.

- Jeg husker at jeg var i New York, på Trump Hotel, og da jeg våknet opp så visste jeg at jeg over det. Det var en annerledes dag. Jeg følte meg annerledes. Jeg følte meg ikke ensom, jeg følte bare at jeg ville stå opp og være en del av verdenen. Det var en fantastisk følelse, sier hun.

Siden den gangen har «Rude Boy»-stjernen forsøkt å ikke se tilbake på fortiden.

- Når jeg smiler nå, så er det ekte. Smilet kommer fra innsiden. Mennesker rundt meg merker at energien min har forandret seg. Når jeg smiler nå så kan se at det ikke bare er et smil for å dekke over det vonde.

Nå om dagen er sangerinnen lykkelig forelsket i sin kjæreste, baseballstjernen Matt Kemp. Det går til og med rykter om at Kemp snart kommer til å fri - fordi han vet at «hun er den rette».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Han kan komme til å fri til henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer