Noman Mubashir:

- Jeg trengte en utfordring

Kommer med en oppfordring til alle menn.

UTFORDRER SEG SELV: Noman Mubashir takket ja til «Drag me out» fordi han trengte en utfordring. Foto: Espen Solli
UTFORDRER SEG SELV: Noman Mubashir takket ja til «Drag me out» fordi han trengte en utfordring. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

I mandagens episode av TVNorge-serien «Drag me out» fikk vi se programleder Noman Mubashir (47) prøve seg som dragqueen i konkurranse mot tidligere AUF-leder Eskil Pedersen (38).

Da Se og Hør tok en prat med han på premierefesten til TV-programmet, var han svært fornøyd med sin egen deltakelse.

- Det var kjempegøy, fordi jeg hadde jo aldri vært i drag før! Jeg hadde veldig lyst til å være med fordi jeg selv trengte en utfordring, også ville jeg hylle alle dragartistene som gjør en fantastisk jobb. De har jo stått i bresjen for LGBTQ+ frigjøringen som var før i tiden.

- Jeg husker da jeg var liten så jeg egentlig aldri noen homofile på TV, men de jeg så var dragartister. De var med på å pushe grenser og gjøre homofili til noe kult i den tiden det var vanskelig å være homofil, forteller han, og mimrer tilbake til da han først så gruppen Great Garlic Girls, en norsk dragshow-gruppe som har holdt på siden 1981.

- Prøver å stå rakrygget

Selv sto 47-åringen frem som homofil i 2016. Både venner og kollegaer visste om Mubashirs legning, men det var ikke før han hørte kong Haralds (85) mye omtalte tale om nestekjærlighet, at han turte å si det offentlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer