KARRIERE-LØFT: Øyvind «Vinni» Sauvik fra Paperboys innrømmer at han «trengte det jævla Korslaget». Her med sine konkurrenter fra i vinter:  Hanne Krogh, Jørn Hoel, Torkjel Rød, Elg, Venke Knutson og Samsaya (utenfor bildet). Foto: TV 2/Anders Bergesen
KARRIERE-LØFT: Øyvind «Vinni» Sauvik fra Paperboys innrømmer at han «trengte det jævla Korslaget». Her med sine konkurrenter fra i vinter: Hanne Krogh, Jørn Hoel, Torkjel Rød, Elg, Venke Knutson og Samsaya (utenfor bildet). Foto: TV 2/Anders BergesenVis mer

- Jeg trengte det jævla «Korslaget»

Vinni misliker kjendiser som skryter av å ha takket nei til reality-tv.

SEHER.NO:  Rapperstjernen Øyvind «Vinni» Sauvik (34) fra Paperboys fikk et enormt karriereløft, da han var med på TV 2-programmet «Det store korslaget» i fjor vinter.

På det tidspunktet hadde det vært stille rundt Paperboys i noen år, men etter at Vinni takket ja til å være med på programmet, hvor profilerte artister kriger mot hverandre som korledere, gjorde de et formidabelt comeback, skriver VG.

Avtalen 34-åringen gjorde med TV 2 inkluderte at han fikk fremføre den nye Paperboys-singelen «Lonesome Traveler», som ble en kjempehit og lå fem uker på toppen av VG-lista.

I høst slipper rapperstjernen sitt første album uten Paperboys, og til VG forteller han at «Det store korslaget» hadde en stor innvirkning på hans karriere.

- Jeg følte at jeg trengte det jævla «Korslaget». Det hjalp, det ga meg det løftet som skulle til. Det hadde en effekt, det kommer man ikke unna. Men det handlet jo om musikk, sier han til avisen.

For to uker siden ble det kjent at Hellbillies-vokalist Aslag Haugen hadde takket nei til å være med på «Skal vi danse», og musikeren ble dermed den siste av en rekke kjente nordmenn som har uttrykt sin motvilje mot den typen programmer.

Vinni på sin side, synes det blir for dumt at kjendiser skryter av at de takker nei til reality-tv.

- Folk skal liksom heve sin egen integritet ved å si at de har sagt nei til det ene og nei til det andre. Det er som om de skryter det på seg. Men herregud: Alle blir jo spurt. Det kommer tilbud hele tiden. Det er så mange realityprogrammer som skal lages nå, og det finnes ikke så mange kjendiser i Norge, så de må jo spørre alle, sier han.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - TV 2 med ny vri i «Skal vi danse»