- Jeg trenger tre innlegg i BH-en før en fotoshoot

«Victoria's Secret»-modellen innrømmer at selv supermodeller må jukse i blant...

FALSKT FYLDIG?: Modell og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley påstår at hun trenger tre innlegg i BH-en før foto-shootene sine. Her avbildet i en bikinikampanje for «Victoria's Secret» i 2010.  Foto: Stella  Pictures
FALSKT FYLDIG?: Modell og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley påstår at hun trenger tre innlegg i BH-en før foto-shootene sine. Her avbildet i en bikinikampanje for «Victoria's Secret» i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen og skuespilleren Rosie Huntington-Whiteley (24) ble nylig kåret til verdens mest sexy kvinne av mannebladet Maxim.  

Med et sjarmerende og spesielt utseende, en flott kropp og glimt i øyet, virker nok denne førsteplassen lite overraskende for mange. Men suksessen har tydeligvis ikke gått til hodet på den smellvakre 24-åringen, som har innrømmet at hun ikke forstår hvorfor hun vant.

«Victoria's Secret»-modellen, som snart er kinoaktuell med «Transformers 3», er heller ikke for hovmodig til å uttrykke en viss selvironi rundt sitt eget utseende. Ved siden av å fortelle at hun ofte føler seg usikker på hvordan hun ser ut, avslører hun gjerne at hun trenger mye «fyllhjelp» på de mange sexy fotoshootene sine.

- Jeg har stor tro på kyllingfileter, forteller hun, med henvisning til silikonfylte BH-innlegg.

- Jeg har måttet bruke tre slike innlegg samtidig, samt en vattert BH, når jeg er på fotoshoot. På dagtid er jeg ingen stor fan av hele den push-up-looken, men i en sexy kjole trenger man selvsagt et ekstra løft, forteller hun ifølge Express.

Dermed kommer det kanskje ikke som en overraskelse at skjønnheten ofte dropper BHen når hun ikke jobber som modell. Overjordisk vakker og jordnær, sier du? Det er noen som har det...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på se[email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Legger skylda på kvinnene selv   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer