ENSOM: Madonna innrømmet under sin konsert i Toronto at hun føler seg ensom om dagen.
ENSOM: Madonna innrømmet under sin konsert i Toronto at hun føler seg ensom om dagen. Vis mer

- Jeg trenger selskap

Madonna er ensom etter skilsmissen, men får støtte av kjendisvennene.

SEHER.NO: Popdronning Madonna (50) har raskt fått erfare at det å skilles, og da særlig for annen gang, ikke er noen enkel affære når du er en av verdens største stjerner.

For til tross for at det sju år lange ekteskapet med Guy (40) ikke fungerte lenger, innrømmer popdronningen nå at hun føler seg ensom.

Det var forrige onsdag at superparet bekreftet at de skal skilles, og popstjernen skal kort tid etter offentliggjøringen ha brukt en av låtene i "Sticky and Sweet"-turneen sin til å hetse eksmannen.

Blant annet skal hun ha sagt at hun dedikerte låten til "de emsjonelt tilbakestående", før hun la til "dere kjenner kanskje noen sånne mennesker? Gud vet at jeg gjør det".
Men nå har pipa plutselig fått en helt annen låt.

For selv om Madonna er svært opptatt med turnering, kabbalah og barna sine om dagen, innrømmer popstjernen at seperasjonen fra ektemannen har tatt sitt toll, skriver Contactmusic.com.

Og under sin konsert i Tornoto, Canada nylig fortalte popstjernen publikumerne dette.

- Jeg er ensom og trenger selskap, ropte hun, før hun sang låten "Miles Away", som også skal ha vært låten hun tidligere hetset Ritchie med.

Heldigvis har popstjernen flere gode venner å søke støtte hos. Deriblant filmskjønnhet Gwyneth Paltrow (36), som nylig uttalte at hun stiller opp for popstjernen.

- Hun er en nær venn og jeg støtter henne på alle måter jeg kan. Jeg er her for henne. Jeg er bare på den andre enden av telefonen egentlig. Så jeg snakker mye med henne, uttalte Paltrow til Us Magazine under "Two Lovers"-premieren i London mandag kveld.

Før helgen ble det klart at Madonna og Guy mest sannsynlig har blitt enige om en skilsmisseavtale, som da sikrer Guy nærmere 680 millioner kroner i verdier.

Ifølge Daily Mail skal de to også ha kommet frem til en avtale når det gjelder omsorgsretten for dere felles barn Rocco (8) og adopterte David (3).

Liz Rosenberg, Madonnas talsperson, har imidlertid ikke ville bekrefte noe av dette.

- Jeg kommer ikke til å kommentere de ulike rapportene angående skilsmissen eller eventuelle avtaler, uttalte hun nylig.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hadde ikke sex på 18 måneder!