Enrique Iglesias:

- Jeg trenger masse hjelp

Den spanske artisten åpner opp om livet som trebarnsfar.

TRE BARN: Den spanske artisten Enrique Iglesias har på de siste to årene rukket å bli trebarnsfar. Nå røper han detaljer om den nye tilværelsen. Foto: NTB Scanpix
TRE BARN: Den spanske artisten Enrique Iglesias har på de siste to årene rukket å bli trebarnsfar. Nå røper han detaljer om den nye tilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av januar i år kom nyheten om at den spanske artisten Enrique Iglesias (44) og kjæresten Anna Kournikova (38) hadde blitt foreldre for tredje gang - denne gangen til en liten jente.

Få dager senere avslørte Enrique Iglesias storebror, Julio Iglesias Jr (46), at babyen var kommet til verden.

- Jeg har blitt onkel. Min bror har nå tre barn. Han er veldig lykkelig, fortalte Julio til den chilenske radiokanalen ADN, ifølge Daily Mail.

To uker senere gikk paret selv ut på sosiale medier og publiserte bilder av den nyfødte, sammen med foreldrene.

View this post on Instagram

01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Dermed har paret nå tvillingene Nicholas og Lucy (2), og den nye datteren Mary.

- Sover ingenting

I et nytt intervju med ET Online røper trebarnsfaren nå detaljer om den nye tilværelsen, i forbindelse med 44-åringens nye turné, som han skal ha med Ricky Martin (48).

- Jeg sover ingenting, men jeg har det skikkelig bra. Jeg mener, jeg ville ikke byttet det mot noe i verden, sier artisten.

Da han ble spurt om hvor mye han deltar i bleieskift og babystell, kunne han røpe at han er ekstremt hjelpsom.

- Jeg gjør faktisk det. Jeg bidrar en hel del, røper han, og legger til:

- Vel, jeg trenger hjelp hele tiden. Jeg trenger masse hjelp.

Mediesky

Paret, som har vært sammen i 19 år, har gjennom hele forholdet for det meste holdt seg borte fra rampelyset.

Da nyheten om at parets tredje barn hadde blitt født, var det derfor flere som sperret opp øynene. Det mediesky paret hadde nemlig klart å holde graviditeten skjult i hele ni måneder.

Det samme gjaldt forrige graviditet, der Kournikova og Iglesias klarte å skjule at de ventet tvillinger gjennom hele svangerskapet.

Da TMZ meldte om familieforøkelsen i desember 2017 kom det derfor som en stor overraskelse både på fans og medier, ettersom ingen engang hadde visste at Anna var gravid.

Den gang tok det en måned før den russiske skjønnheten og «Hero»-stjernen viste frem barna i sosiale medier.

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

- Kuleste jenta i verden

Paret møttes tilbake i 2001 under innspillingen av Enriques musikkvideo til låten «Escape», og den gangen hadde Enrique kun flotte ting å si til MTVs Making the Video om sin nåværende kjæreste:

- Jeg har ikke møtt henne tidligere, men jeg er allerede en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra i musikkvideoen, uttalte han til MTV den gang.

Paret begynte etterhvert å date, og i flere år har det vært spekulert i om de har giftet seg, men ingen av partene har ennå bekreftet at de er ektefeller, til tross for at tennisspilleren har tatt kjærestens etternavn på Instagram.

I 2015 åpnet derimot den populære sangeren seg om hvorfor han falt for Anna.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid for å være med meg og hun lar meg holde på med musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han til avisen Metro, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Hinter om bryllupsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer