- Jeg trenger iskrem!

Sylslanke LeAnn Rimes fortsetter kampen mot spiseforstyrrelse-spekulasjonene på Twitter.

<strong>SLANK, MEN SULTEN:</strong> LeAnn Rimes poster stadig matrelaterte meldinger på mikrobloggnettstedet Twitter, sannsynligvis for å bevise at hun spiser normalt selv om hun er sylslank. Her er hun og ektemannen Eddie Cibrian på vei til vennemiddag på sushirestau Foto: All Over Press
SLANK, MEN SULTEN: LeAnn Rimes poster stadig matrelaterte meldinger på mikrobloggnettstedet Twitter, sannsynligvis for å bevise at hun spiser normalt selv om hun er sylslank. Her er hun og ektemannen Eddie Cibrian på vei til vennemiddag på sushirestau Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten LeAnn Rimes (28), som i vår giftet seg med skuespiller Eddie Cibrian (37), har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur den siste tiden.

Spekulasjonene om hvorvidt 28-åringen kan lide av spiseforstyrrelser har spredd seg i løpet av året, da sangstjernen har blitt betydelig tynnere det siste året. Selv har Rimes allerede avvist ryktene, men hun fortsetter tilsynelatende med å gjøre sitt beste for å avlive dem - på Twitter-profilen sin.

Her legger hun nemlig jevnlig ut meldinger om hva hun spiser - eller at hun spiser, samt bilder av seg selv, muligens for at bevise at hun nettopp er en sunn person med et avslappet forhold til mat.
 
«Jeg trenger iskrem!» og «Super middag med vennene våre, Troy, Elisa, Dave og Liz» skrev hun på Twitter søndag. Like etterpå fulgte hun opp med meldingen «Drumsticks!!!!!», altså kyllingklubber.

Men avisen DailyMail lar seg visst ikke overbevise av den treningsglade artistens Twitter-meldinger. Søndag kveld ble hun og ektemannen nemlig fotografert på vei til vennemiddagen, hun i en trang, rosa kjole.

«Hun hevder kanskje at hun spiser junk-food, men LeAnn Rimes ser ut til å svinne hen. Kledd i en trang rosa kjole og stiletthæler i grønt og gull, så LeAnn supertynn ut», er avisens kommentar til de ferske bildene av stjernen.

Tidligere i helgen postet hun imidlertid følgende matmelding på Twitter, og la dessuten ut et bikinibilde av seg selv for å bevise at hun har former.

«Magen min er stappmett etter en ahi-burger fra Malibu Seafood Company... Jeg får ikke puste, haha», twitret den nygifte stjernen da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette hennes nye flamme? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer