FORTSATT MED: Søndag kveld kjempet Finn Olav Odde seg videre i «Farmen» etter å ha vunnet tvekampen mot utfordrer Reidar André Grøset. Men forholdet til Olav Harald Ulstein er ikke blitt bedre.  Foto: TV 2
FORTSATT MED: Søndag kveld kjempet Finn Olav Odde seg videre i «Farmen» etter å ha vunnet tvekampen mot utfordrer Reidar André Grøset. Men forholdet til Olav Harald Ulstein er ikke blitt bedre. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg trenger ikke snakke med en psykolog

«Farmen»-krangelen fortsetter med uforminsket styrke.

Publisert

SEOGHØR.NO: Reaksjonene fra TV-seerne har ikke latt vente på seg etter at Finn Olav Odde (56) ble kalt en ynkelig og motbydelig mann av «Farmen»-konkurrent Olav Harald Ulstein (51) i forrige uke.

Søndag sikret imidlertid 56-åringen fra Opphaug seg en ny uke i det populære realityprogrammet, etter at han slo utfordreren Reidar André Grøset i tvekamp.

Men forholdet mellom Olav og Finn blir langt fra bedre av den grunn...

- Har ikke hørt noe

- Etter å ha vunnet kampen, bestemte jeg meg for å krype for Olav. Jeg sa til ham at vi jo oppførte oss som unger og at vi var nødt til å rydde opp. Jeg prøvde å rekke ut hånda uten at det hjalp i det hele tatt. Han mente bare at jeg hadde brutt en avtale, sier Finn til Seoghør.no.

I TVEKAMP: Finn Olav Odde (t.h) slo til slutt utfordrer Reidar André Grøset (bak) i øksekast i søndagens episode av «Farmen» på TV 2.  Foto: TV 2
I TVEKAMP: Finn Olav Odde (t.h) slo til slutt utfordrer Reidar André Grøset (bak) i øksekast i søndagens episode av «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

Tidligere denne uka fortalte 51 år gamle Olav at han har bestemt seg for å sende en sms til konkurrenten slik at de får skværet opp etter de siste ukenes ordkrig.

- Hvis han føler det sånn som han gir uttrykk for, skal jeg mer enn gjerne være den første som ber om unnskyldning. Jeg hadde ikke inntrykk av at han tok det så ille opp, og det er jo for dumt at man skal bli uvenner bare ved å være med på en TV-serie som dette, mente Olav.

Finn har derimot fortsatt ikke sett noe til den nevnte sms'en.

- Jeg har ikke hørt noe fra ham ennå, nei. Men det er samtidig han som trenger hjelp, ikke jeg. Jeg blir bare sterkere og sterkere, jeg. Jeg synes virkelig synd på Olav. Selv har jeg veldig mange venner som synes jeg gjør en god jobb, og det er jeg kry av. Jeg hever meg over det, mens barna mine sier til meg at de er imponert over at jeg ikke eksploderte på «Farmen».

- Barna mine reagerer

- Har du hørt noe fra TV 2 da?

INGEN SURE MINER: Finn Olav og Reidar André (t.h) gav hverandre en klem og poserte sammen med programleder Gaute Grøtta Grav etter tvekampen.  Foto: TV 2
INGEN SURE MINER: Finn Olav og Reidar André (t.h) gav hverandre en klem og poserte sammen med programleder Gaute Grøtta Grav etter tvekampen. Foto: TV 2 Vis mer

- Nei, men jeg trenger ikke snakke med en psykolog eller medierådgiver heller. Jeg har oppført meg ordentlig, og ser ikke behov for å søke hjelp noe sted.

Finn understreker at han ikke synes synd på seg selv.

- Jeg er en positiv person, som er glad i å jobbe. Men det ville blitt kjedelig hvis alle der inne var som meg. Det er på grunn av folkets ulike personligheter at dette blir god TV. Og det har de fått til, forteller 56-åringen, som er bosatt på Ørland utenfor Trondheim.

«Farmen»-krangelen går mer utover andre enn ham selv, mener han.

- Barna mine har reagert fryktelig negativt på alt som har skjedd, erkjenner «Farmen»-deltageren.

Helt uenig

Til Seoghør.no stiller Olav Harald seg uforstående til Finns utspill.

- Finn Olav har aldri kommet krypende, for så å bli avvist. Det er direkte usant. Han kom for å skvære opp, men ville ikke beklage at han hadde brutt avtalene vi hadde, mener Olav.

- Han ville ha en uforbeholden unnskyldning, og det har ingenting med kryping å gjøre. Jeg derimot, ber senere om unnskyldning - men da ville han ikke ha den. Det er sannheten, sier «Farmen»-deltageren til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: - Jeg tror ikke jeg klarer å tilgi ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer