Chris Brown:

- Jeg trenger ikke forsvare meg selv i denne saken

Chris Brown er i hardt vær etter å ha blitt avbildet i det som ser ut til å være en voldelig situasjon.

KVELERTAK: Chris Brown ble fotografert på ferie i Miami med hendene godt plantet rundt halsen på en ukjent kvinne. Selv hevder han at det hele er uskyldig moro. Foto: NTB Scanpix
KVELERTAK: Chris Brown ble fotografert på ferie i Miami med hendene godt plantet rundt halsen på en ukjent kvinne. Selv hevder han at det hele er uskyldig moro. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Artist Chris Brown (28) ble nylig avbildet på ferie i Miami der det ser ut til at han tar kvelertak på en ukjent kvinne. En annen ser ut til å prøve å rive de to fra hverandre før ting går over styr.

Bildet har ikke gått ubemerket hen, spesielt med tanke på at musikeren har en historie med voldelig oppførsel. I 2009 ble han dømt for å ha overfalt sin daværende kjæreste, sangeren Rihanna (30).

Saken fortsetter nedenfor.

VOLDELIG: I 2009 banket Chris Brown opp sin daværende kjæreste, Rihanna. Han ble dømt til 180 dagers samfunnstjeneste i hans hjemstat Virginia, i tillegg til fem års prøvetid. Foto: AFP
VOLDELIG: I 2009 banket Chris Brown opp sin daværende kjæreste, Rihanna. Han ble dømt til 180 dagers samfunnstjeneste i hans hjemstat Virginia, i tillegg til fem års prøvetid. Foto: AFP Vis mer

Han havnet også i et basketak med musiker-kollega Drake (31) på en nattklubb i New York i 2012. Krangelen handlet angivelig om Rihanna.

Også i 2013 skal han ha havnet i en krangel, da med sangeren Frank Ocean (30). Der skal han ha slått 30-åringen.

Med tanke på «With You»-sangerens bakgrunnshistorie med vold, er det derfor kanskje ikke så rart at det nye bildet har vekket såpass mye oppsikt.

- Uskyldig morro

Nå har Chris selv gått ut og kommentert bildet, melder Daily Mail.

I et Instagram-innlegg som i senere tid har blitt slettet, forsvarer sangeren seg og sier at det hele var uskyldig moro, og at alle på bildet er venner av ham.

Saken fortsetter nedenfor.

FORKLARING: Dette er bildet sangeren senere slettet fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump
FORKLARING: Dette er bildet sangeren senere slettet fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump Vis mer

«Jeg trenger ikke forsvare meg selv i denne saken», skriver han.

28-åringens advokat sier følgende om bildet som nå har gått verden rundt:

- Hun er en venn. Det er helt tydelig lekent, og hun var med på det.

Ifølge TMZ insisterer også kvinnen på bildet at de bare hadde det gøy.

Sangeren og vennene hans var angivelig i Miami for å delta på musikkfestivalen Ultra Electronic, der de leide et hus hvor bildet senere ble tatt.

- Alt skjedde for en grunn

I 2014 snakket Chris Brown om voldsepisoden mot Rihanna for første gang. Det gjorde han i et intervju med Billboard, meldte CeleBuzz.

Det tok fem år før sangeren snakket om hendelsen, men når han først gjorde det fortalte han at han håpet at han én gang i løpet av tiden ville slippe å bli assosiert med det brutale overgrepet, og at folk skulle slutte å snakke om det.

- Nå vi ikke er relevante personer lenger, så kan det jo hende. Men så lenge man gjør noe bra, kommer folk alltid til å ta opp noe gammelt, eller noe negativt, fordi de ikke ønsker at man skal komme til et visst nivå. Men så lenge jeg er klar i hodet, så har det ingenting å si hva folk mener.

Han snakket også ut om sine 109 dager bak murene, som han måtte gjennom etter å ha brutt vilkårene under en prøveløslatelse.

- Det var som om alt skjedde for en grunn. At det var en mening med det. Det kan hende jeg var ute av kontroll. Eller at jeg trengte noe som kunne roe meg ned til det stadiet der jeg virkelig forsto. På det stadiet prøvde jeg ikke å komme meg ut av situasjonen, men å lære av den. Jeg er mye mer moden nå, når det kommer til å forstå ting som er viktig. Jeg forstår at jeg er menneskelig som alle andre, fortalte han den gangen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 19.06.2013 RIHANNA SLÅR: Her tenner superstjerna Rihanna på alle pluggene og slår en fan med mikrofonen. Video: Newsflare Vis mer

Boikottet Snapchat

Den voldelige hendelsen Chris Brown utsatte sin eks-kjæreste for i 2009, er en hendelse som fansen sent vil glemme.

Da Snapchat for kort tid siden kringkastet en reklame for et spill hvor brukerne fikk valget mellom å fike til Rihanna eller slå til Chris Brown, var det flere som så rødt.

Blant andre Chrissy Teigen (32).

«Jeg har sluttet å bruke Snap. Oppdateringen, klager fra folk som ikke finner meg der, og Rihanna-avstemningen... Ikke bra», skrev Chrissy på Twitter.

Historien bak Teigens tweet skjedde uken før, da Rihanna gikk hardt ut mot Snapchat etter samme hendelse.

Chrissy er svært populær i sosiale medier, og får ofte oppmerksomhet for sine brutalt ærlige, og ofte humoristiske, oppdateringer.

Tweeten gikk dermed ut til hennes 10 millioner følgere, og har allerede fått mye respons.

32-åringen reagerte også på en Twitter-bruker som kommenterte at ansatte i selskapet kan miste jobbene sine fordi kjendiser snakker negativt om Snapchat i sosiale medier.

«Bekymringene har blitt tatt opp i flere måneder, og dette er ikke forskjellig fra noe annet selskap hvor kvalitet påvirker salget», svarte hun, ifølge People.

LES OGSÅ: - Han ødela ordet «ekteskap» for meg

ARRESTERT: Etter at en kvinne ringte politiet i Los Angeles, ble Chris Brown arrestert utenfor hjemmet sitt, mistenkt for overfall med et dødelig våpen. Han svarte så på anklagene i sosiale medier. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer