ANGRER IKKE: - Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, sa Noora Noor til Seher.no etter at hun røk rett ut av MGP-delfinalen i Skien lørdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ANGRER IKKE: - Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, sa Noora Noor til Seher.no etter at hun røk rett ut av MGP-delfinalen i Skien lørdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg trenger ikke denne eksponeringen

Noora Noor nekter å deppe over at MGP-karrieren gikk rett vest i første forsøk.

Publisert
Se video med Noora Noor nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Soul-artisten Nooa Noor (31) var av mange tippet som en av favorittene foran lørdagens MGP-delfinale i Skien, men sangerinnen måtte reise hjem uten noen form for belønning etter sending.

En smilende Noora insisterte imidlertid på at hun ikke var skuffet over å ha tapt finaleplassen til Stella Mwangi og The BlackSheeps, mens The Lucky Bullets og Susperia.

- Jeg er utrolig glad for Stella. Vi trenger flere "sisters" som henne.

- Helt ærlig med hånden på hjertet. Jeg trenger ikke denne eksponeringen, fordi det har vært jobben min i så mange år, men det er ikke så mange som vet om Stella, sier hun med et smil til Seher.no.

Noora angrer ikke på at hun takket ja til å synge låta "Gone with the wind", men vet ikke om hun kommer til å stille på en MGP-scene igjen.

- Jeg angrer aldri på noe jeg gjør. Men om jeg skal være med kommer helt an på låta. Nå skal jeg tilbake til karrieren min.

- Om kort tid skal jeg tilbake til Skien for å spille i "Porgy and Bess" også skal jeg jobbe med nytt album. Jeg har veldig mye å drive med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg skulle spy[obj:media:9339]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer