FORFENGELIG: Morten Harket innrømmer at han er forfengelig og passer på utseendet, men popstjernen har ingen planer om å benytte seg av Botox med det første.  Foto: STELLA PICTURES
FORFENGELIG: Morten Harket innrømmer at han er forfengelig og passer på utseendet, men popstjernen har ingen planer om å benytte seg av Botox med det første. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Jeg trenger ikke Botox

Morten Harket avslører hemmeligheten bak sitt ungdommelige utseende.

SEHER.NO:  A-ha-stjernen Morten Harket (50) er kjent som en av Norges flotteste menn, og har flere ganger toppet lister over landets mest sexy underholdere.

Popstjernen, som står på scenen med a-ha for aller siste gang i desember, har alltid passet på utseendet og holder seg svært godt for alderen.

Og i et ferskt intervju med tyske Gala forteller han at det er en kombinasjon av gode venner, trening, sunne matvaner og kremer som gjør at han klarer å opprettholde sin ungdommelige look, skriver Her og Nå.
 
- Det er så viktig hva du spiser. Jeg unngår poteter og svinekjøtt. Selv hvetemel har jeg kuttet ut for lenge siden: Det er gift for kroppens celler og tarmen. Før følte jeg meg feit og oppblåst, og jeg var alltid trøtt. I dag er jeg i toppform, og derfor seg jeg ung ut. Jeg liker å eksperimentere med ansiktskremer og kosttilskudd, og er også aktiv innen idrett. Jeg vil få det beste ut av kroppen også i høy alder, sier han til Gala.
 
50-åringen, som også har gitt healeren Jan Jacobsen mye av æren for sin gode helse, har ingen planer om å la det ytre forfalle. Men selv om Harket innrømmer at han er forfengelig, vil han ikke benytte seg av Botox med det første.

- Botox? Jeg trenger ikke det. Ikke ennå, i hvert fall. Og hvis jeg skulle bruke det, ville jeg ikke hatt problemer med å innrømme det. Hvis noen er misfornøyd med eget speilbilde, skal de få gjøre hva de selv ønsker. Jeg vil ikke dømme noen for det, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: - Et «honourable» tidspunkt å gi seg på