Emma Krokdal og Dolph Lundgren:

- Jeg trenger ikke bevise noe for noen

Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet etter at forholdet deres ble kjent.

REAKSJONER: Norske Emma Krokdal var forberedt på at det ville komme reaksjoner da det ble kjent at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren. Foto: Privat
REAKSJONER: Norske Emma Krokdal var forberedt på at det ville komme reaksjoner da det ble kjent at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar bekreftet norske Emma Krokdal (24) til Se og Hør at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62). Den gang kunne nordmannen fortelle at de møttes på et treningssenter hun jobber på i West Hollywood, og at de har mye til felles.

Forholdet deres fikk naturligvis svært mye oppmerksomhet, og spesielt fokuserte mange på aldersforskjellen mellom de to på 38 år.

Overfor Se og Hør forteller Emma nå at tilbakemeldingene har variert.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, forteller hun.

Forberedt

24-åringen legger ikke skjul på at hun var forberedt på at det ville komme reaksjoner på aldersforskjellen mellom dem, og mener derfor at det ikke var sjokkerende når det faktisk kom.

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det, fortsetter hun.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

Som nevnt møttes paret på et treningssenter hvor nordmannen jobber. De trente sammen noen ganger og begynte etter hvert å tilbringe mer tid sammen.

- Det gikk veldig gradvis og han var veldig respektfull, noe jeg likte, sier hun, og fortsetter:

- Han er utrolig omtenksom og en snill person, og så er han veldig behagelig å være sammen med. Det er ikke lett å finne noen man går så godt overens med, så jeg tror vi begge setter stor pris på å ha hverandre.

Legger til rette

Forholdet har blitt skrevet om i flere internasjonale medier, og 24-åringen legger ikke skjul på at livet har endret seg en del etter at hun ble sammen med Hollywood-stjernen.

View this post on Instagram

january beach vibes ☀️

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

- Jeg vil si det har forandret seg i og med at Dolphs jobb er veldig uforutsigbar. Han må reise en del og er som regel borte en stund, mens jeg er vant til å være på en plass.

- Men han er veldig omtenksom og ønsker å legge til rette for at ting skal funke mellom oss, så vi finner som regel en løsning, legger hun til.

Dolph Lundgren fikk sitt gjennombrudd i Hollywood med filmen «Rocky 4», og har siden vært å se i en rekke storfilmer som «The Expendables» og «Aquaman».

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

LES OGSÅ: - Brad ropte på henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer