Joe Manganiello:

- Jeg trenger en selvsikker kvinne

Skryter kona opp i skyene.

GODT GIFT: I fem år har Joe Manganiello vært sammen med latinobaben Sofia Vergara, og ekteparet virker svært lykkelige sammen. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: I fem år har Joe Manganiello vært sammen med latinobaben Sofia Vergara, og ekteparet virker svært lykkelige sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter en virvelvind-romanse fridde «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (42) til den colombianske skjønnheten Sofia Vergara (46) i romjumjulen 2014 - knappe fem måneder etter at de ble kjærester.

I november året etter ga de hverandre sitt ja i en overdådig seremoni i Florida.

Nå, tre og et halvt år senere, er stjerneparet fremdeles hodestups forelsket. Det forteller Manganiello selv i et nytt intervju med bladet Men's Health.

- Livet mitt er fantastisk fordi jeg liker kona mi skikkelig godt. Jeg liker å snakke med henne. Jeg liker å tulle med henne. Vi ler fanken meg sammen hele dagen, hver eneste dag. Min absolutte favoritt er å få kona mi til å le så mye at hun begynner å grine. Det er den beste følelsen, innrømmer han, ifølge E! News.

View this post on Instagram

Vacation mood😂❤️❤️🌴#SamsonSpecial

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Brøt forlovelsen

Joe og Sofia ble for første gang introdusert for hverandre under en middag i Det hvite hus i mai 2014. Vergara var den gang forlovet med forretningsmannen Nick Loeb (43).

Like etter møtet fortalte Manganiello til People at han lenge hadde beundret den colombianske skjønnheten i hemmelighet.

- Hun har den latinamerikanske greia gående. Hun har rumpa, kurvene, et vakkert ansikt og fantastisk hår. Hun er helt nydelig, skrøt han og la til:

- Nå kommer jeg til å havne i trøbbel, og jeg vil ikke være en person som ødelegger noens forhold, for hun er jo forlovet.

Kort tid etterpå gjorde Vergara det slutt med Loeb, og kun to måneder senere begynte romanseryktene mellom henne og Manganiello å svirre.

Saken fortsetter nedenfor.

Sikre på seg selv

Joe har fått millioner av kvinnelige fans gjennom sine sexy roller i TV-serien «True Blood» og strippe-filmene «Magic Mike» og Magic Mike XXL». Noe som kanskje ikke alltid er like lett for en partner å takle. Men Sofia, som på sin side har en stor mannlig fanskare, skal ikke være av den sjalu typen.

- Jeg liker selvfølgelig at hun vet hvordan hun skal ta vare på seg selv, for jeg trenger en selvsikker kvinne. Det må et skikkelig sterkt og selvsikkert individ til for å håndtere de type prosjekter jeg har jobbet med, innrømmer han til Men's Health, ifølge E! News.

Videre sier 42-åringen at han og kona er totale motsetninger privat - på alle de riktige måtene.

- Og vi utfyller hverandre også på alle de riktige måtene. Maskulin og feminin, yin og yang, hva enn du har lyst til å kalle det, forklarer han.

View this post on Instagram

HAPPY VALENTINE’S DAY to my baby ❤️

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

LES OGSÅ: - De har giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer