Orlando Bloom:

- Jeg trenger en kone

To måneder etter at det ble slutt med Katy Perry avslører Hollywood-stjernen at han er på utkikk etter noen å dele livet med.

SAVNER EN KVINNE: Orlando Bloom leter etter en kvinne ved sin side. Foto: NTB Scanpix
SAVNER EN KVINNE: Orlando Bloom leter etter en kvinne ved sin side. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I mars ble Orlando Bloom (40) singel igjen etter at forholdet mellom ham og popstjernen Katy Perry (32) tok slutt. De hadde da vært sammen i litt over ett år.

Før henne var kjekkasen gift med «Victoria's Secret»-modellen Miranda Kerr (34) i tre år, og sammen har de sønnen Flynn (6).

Eks-kona giftet seg på nytt denne helgen, og nå avslører Bloom at også han gjerne skulle hatt en kvinne ved sin side.

Det var i et intervju med reporter A.J. Colloway at Orlando fikk øye på en rosenål på journalistens dressjakk. Colloway fortalte at det var en gave fra kona, og da utbrøt Orlando:

- Skjønner du? Jeg trenger en kone. Kan du skaffe meg en kone? Jeg vil ha en kone. Det er dét jeg er på jakt etter. En kone som kan gi meg en nål som den der, fortalte han, ifølge Contacmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KONA: Fra 2010 til 2013 var Miranda Kerr og Orlando Bloom gift. Foto: NTB Scanpix.
EKS-KONA: Fra 2010 til 2013 var Miranda Kerr og Orlando Bloom gift. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Den «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales»-aktuelle stjernen går aldri noen steder uten et armbånd sønnen Flynn har lagd til ham. Fordi smykket får ham til å føle seg nær seksåringen til en hver tid.

- Jeg liker å tenke at han er sammen med meg hele tiden. Jeg ringer ham på FaceTime hver dag, men når han ikke er her med meg, så har jeg armbåndet hans, forklarte skuespilleren.

ELSKER FARSROLLEN: Bloom tilbringer så mye tid som overhode mulig med sønnen Flynn. Foto: NTB Scanpix
ELSKER FARSROLLEN: Bloom tilbringer så mye tid som overhode mulig med sønnen Flynn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mistet jobben etter het natt med Orlando

Tidligere denne måneden skapte Orlando overskrifter da en servitør skal ha fått sparken etter å ha gått til sengs med Hollywood-stjernen.

Da Bloom besøkte luksushotellet Chiltern Firehouse i London i april, skal han raskt ha fått god kontakt med den kvinnelige servitøren Viviana Ross (21).

Duoen skal ha tilbragt natten sammen på «Ringenes Herre»-stjernens suite, og etter at Orlando forlot hotellet dagen derpå, skal eventyret ha fått en brå slutt for Viviana.

Kilden til The Sun hevder en direktør på hotellet ga henne sparken etter at hun ble oppdaget i Orlandos seng.

Årsaken skal ha vært uakseptabel omgang med en av hotellets gjester.

Chiltern Firehouse er et av Londons mest celebre utesteder og besøkes ofte av kjendiser som prinsesse Beatrice, Brooklyn Beckham og Matthew McConaughey.

NYSINGEL: Orlando og Katy Perry var et av Hollywoods heteste par frem til det ble slutt tidligere i vår. Foto: NTB Scanpix.
NYSINGEL: Orlando og Katy Perry var et av Hollywoods heteste par frem til det ble slutt tidligere i vår. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Tiger Woods legger seg flat etter arrestasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer