ENTUSIASTISK: Dag Otto Lauritzen liker å ha mange baller i luften. Noen ganger kan det bli for mye... Foto: Anders Myhren/Seher.no
ENTUSIASTISK: Dag Otto Lauritzen liker å ha mange baller i luften. Noen ganger kan det bli for mye... Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg trenger bare fem timer søvn

Dag Otto Lauritzen er et JA-menneske som sjelden sover.

Se Dag Ottos treningsvideo nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere proffsyklisten Dag Otto Lauritzen (54) er en mann som elsker nye utfordringer. Derfor er det praktisk at han greier seg med bare fen timers søvn hver natt, avslører han til Seher.no.

- Heldigvis trenger jeg ikke så mye søvn for å føle meg opplagt, men jeg vil ikke anbefale det til andre, sier han.

Og:

- To ganger i uken leder jeg spinningtimer klokken 06.00 om morgenen og det er en fast gjeng som kommer hver gang hele året, sier den sprudlende energibunten til Seher.no.

Elsker trening
Lauritzen innrømmer at det til tider kan bli litt vel hektisk, men sier at han trives med et høyt aktivitetsnivå.

- Jeg elsker å trene, og det blir vel lett fem til seks økter i uken. Papirarbeid er jeg heller dårlig med, sier han.

Opp av sofaen
Dag Otto Lauritzen vant i fjor Mesternes Mester på NRK, og er nå aktuell med en ny bok '' Kom i form med Mesternes Mester'' utgitt på Schibsted forlag.

- Jeg ble kontaktet av forlaget om jeg vil skrive en bok, så sammen med min treningskompis og venn Bjørn Atle Eide, har vi skrevet en bok som skal få vanlige folk opp av sofaen, sier han.

Boka inneholder treningsprogram både for nybegynnere og de som er litt sprekere, mentale treningstips og enkle kostholdsråd.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Ble kjørt til sykehus

Slik trener Dag Otto - se video her:


[obj:media:8170]