ALENE: Jennifer Lopez sier hun trenger å være singel, etter å ha gått fra forhold til forhold hele livet. Foto: All Over Press
ALENE: Jennifer Lopez sier hun trenger å være singel, etter å ha gått fra forhold til forhold hele livet. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg trenger å være singel nå

Jennifer Lopez innser at hun har gått fra forhold til forhold hele livet.

SEOGHØR.NO: I juni ble det slutt mellom sangstjernen og skuespilleren Jennifer Lopez (45) og kjæresten Casper Smart, etter to og et halvt år sammen.

BRUDD: I sommer tok forholdet mellom Casper Smart og Lopez slutt. Foto: All Over Press
BRUDD: I sommer tok forholdet mellom Casper Smart og Lopez slutt. Foto: All Over Press Vis mer

Mandag gjestet Lopez TV-programmet «The Meredith Viera Show», og til Meredith fortalte hun at hun for tiden nyter livet som singel.

- Jeg er bare for meg selv for tiden. Jeg føler det er det jeg trenger akkurat nå. Jeg har vært i forhold hele livet, men nå trenger jeg tid for meg selv, sier hun ifølge UsMagazine.com.

Lopez er den siste tiden koblet til «Dancing With The Stars»-stjernen Maksim Chmerkovskiy, men sier hun bare tenker på seg selv.

- Nå trenger jeg tid til å roe ned, nyte livet med barna, og ta meg tid til venner istedenfor hele den greia med et forhold.


Skjønnheten sa nylig at hun ikke vil ha på seg et stempel for å være løssluppen.

- Jeg er ikke en person som horer rundt. Det er bare ikke meg, sa hun da hun gjestet TV-programmet til Chelsea Handler.

Men da stjernen ga ut teaseren til sin nye musikkvideo, vanket det krass kritikk.

I smakebiten til sangen «Booty» kan man se både Jennifer og Iggy Azalea i svært små og sexy antrekk, gjerne innsmurt i olje eller gelélignende væske og med sensuelle blikk rettet mot kamera.

- Akkurat når man trodde at popmusikk ikke kunne bli mer seksualisert, akkurat da du trodde at disse damene i popmusikkbransjen ikke kunne gå lengre i å selge sex fremfor talent, så får du dette, raste en av skribentene på Fishwrapper.LES OGSÅ: - Hun burde skamme seg